4

A következő Narnia film reboot lesz

silverchairA 2008-as Caspian herceg után a Disney-től a Fox vette át a Narnia világát, és a harmadik rész eléggé rosszul teljesített pénzügyi szinten és az általános vélemények sem voltak éppen kiemelkedőek. 2010 végén mutatták be a Hajnalvándor útját (The Voyage of Dawn Treader) és azóta nem lendült be újra a gépezet a franchise háza táján. Habár 2011-ben megszellőztették, hogy a folytatásban A varázsló unokaöccsét (The Magician’s Nephew) fogják adaptálni, ám ezt követően csend honolt Narnia körül. Később, 2013-ban, amikor a jogok visszaszálltak a The Mark Gordon Company-re és a C.S. Lewis Company-re, megszellőztették, hogy Az ezüsttrónt (The Silver Chair) veszik elő.

Ma már más szelek fújdogálnak a fantasyföldön. Mark Gordon producer ugyanis a Collidernek elárulta, hogy jön a reboot. Konkrétan azt mondta, hogy más alapokra helyezik a franchise-t és a következő filmen teljesen új csapat fog dolgozni. „Ez egy teljesen új franchise lesz. Abszolút eredeti. Eredeti karakterekkel, más rendezőkkel”

Az ezüsttrón a Hajnalvándor útja között évtizedek telnek el. A producer nem azt mondta, hogy teljesen az alapoktól építenek fel újra mindent, csupán más karakterek lesznek a főszereplők.

4 komment

  1. Pedig tényleg rebootolni kéne a franchizet, mert ez egy borzalmasan gyenge franchize. Láttam az első részt, rettenetes, a második az már tűrhető, a harmadikat meg se mertem nézni. A regények ismerete nélkül néztem őket, és a filmeknek hála a regényeket……nem fogom elolvasni.
    Bárcsak igazi reboot jönne!

  2. A harmadik sem volt szerintem olyan rossz.
    Egyébként ha jól értem ez lényegében remake, csak annyiból tekinthető reboot-nak, hogy nem forgatják újra a már elkészült részeket hanem a többi könyvet dolgozzák fel, meg talán tesznek említést a korábbi részekre…de max olyan minimálisat, hogy nem kell hozzá látnod a régi részeket.

    • Hát inkább nevezzük rebootnak, mert az eddig vászonra vitt könyvekhez nem nyúlnak. És egy olyan regényt adaptálnak, aminek kevés köze van az eddigi szereplőkhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *