1

Andrew Niccol megrendezheti az Anon-t

owenAndrew Niccol (Gattaca, Lopott idő, A burok, Good Kill) mondta, ha valaki nem egy képregányadaptáció-, folytatás- vagy éppen remake-ötlettel megy be egy stúdióhoz, akkor eléggé nehéz dolga lesz. Be lehet kopogtatni a fejesek ajtaján egy drágább, hagyományos történettel, de ha valaki egy költségesebb, viszont konvenciókhoz nem ragaszkodó elképzeléssel érkezik, akkor gyorsan kitessékelik.

Mindenesetre a rendezőnek az Anon szkriptjéhez sikerült megfelelő büdzsét találnia. Clive Owen-t nyerte meg főszereplőnek, a színész egy nyomozót játszik egy olyan világban, ahol nincs magánélet és anonimitás. Belebotlik egy fiatal nőbe, akinek nem is szabadna léteznie. A forgatás kezdete nem ismert.

Egy komment

  1. Niccol a Fegyvernepper után láthatóan megcsömörlött, az azóta készített filmjei kínosan átlagosak és semmitmondóak voltak – nyilván a fent is írt produceri nyomás miatt. Jó lenne, ha megint magára találna… A “young adult” meséken és a biztonsági játékot játszó regény és képregény adaptációkon kívül másra is van ám igény…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *