4

10 Cloverfield Lane előzetes – Itt a Cloverfield vérrokona

cloverfield111Manapság Hollywoodban jó előre szeretik ellőni az előzetesekben a fordulatokat, olykor a bemutató előtt a különféle tv spotokkal, jelenetekkel és egyéb videókkal olyan érzést keltenek, mintha már a fél filmet közzétették volna. J.J. Abrams viszont szeret titkolózni. Keveset mutat és eléri, hogy egyre nagyobb figyelmet kapjon a produkció. Így volt ez a Cloverfield esetében is, ahol szintén visszafogottan zajlott a marketing és nem sokat mutogattak a városromboló szörny garázdálkodásából.

Ma mindenki felkapta a fejét, hiszen A 13 óra (Bengázi titkos katonái (13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi) Michael Bay filmje előtt vetítik a 10 Cloverfield Lane előzetesét. Az emberek találgatnak, hogy akkor most miről is van szó? Abrams titkon megcsinálta a Cloverfield folytatását? Vagy egyáltalán van hozzá köze? Mellesleg eredetileg Valencia cím alatt futott a projekt, miért nevezték át?

cloverfieldlane

A Collider oldal érdeklődött a stúdiónál, jött is a válasz, méghozzá Abramstől. Ebből kiderül, hogy ezt a címet már régen kitalálták és elhatározták, hogy a film a Cloverfield vérrokona lesz. Szépen kidolgoztak mindent és titkokban is tartották. Tehát úgy tűnik, hogy Abramsnek sikerült olyan embereket verbuválnia maga köré, akikben teljesen megbízhat és nem kotyognak ki semmit.

A sztori szerint Mary Elizabeth Winstead egy autóbaleset után egy pincében tér magához. John Goodman játssza azt az alakot, aki szintén ebben a helyiségben tartózkodik és állítása szerint nukleáris támadás érte és nem tanácsos kimenni. A rendező Dan Trachtenberg, aki a Portal: No Escape rövidfilmmel hívta fel magára a figyelmet.

4 komment

  1. Hát ha ezt úgy fogják kamerázni mint a Cloverfieldet, akkor inkább el se készüljön! Én emlékszem a Cloverfieldre, hiába volt nagyon vonzó a története, a borzalmas kamerakezelés és rángatózás élvezhetetlenné és borzalmassá tette. Ha már repetáznak belőle, remélem kétszer nem követik el ugyanazt a hibát.

    Egyébként ez a Cloverfield Lane nálunk mozikba fog kerülni, Koimbra?

    • Dehogynem, készüljön csak.:) Az egyik legjobb ákldokumentumfilm jellegű alkotás volt. Egyébként meg szoktak nézni az előzeteseket? Jobban tennéd, láthatnád, hogy nem olyan found footage stílusú lesz.
      Tuti mozikba fog kerülni.

  2. első ránézésre a fele játékidő a benti élettel és meneküléssel, terrorral fog telni,és talán kapunk az arcunkba egy sötétben tomboló nagy szörnyet… az ajtók meg nyilván a paraziták ellen vannak…. egyébként kizárt,hogy ne szedték volna le napalmmal a főszörnyet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *