3

Will Smith több szeretetet akart a Django-ba

willsmithQuentin Tarantino a Django elszabadul (Django Unchained) főszerepét Will Smith-nek szánta, de a színész nemet mondott. 2012-ben még azt mondta, hogy a forgatókönyv lenyűgöző volt, de egyszerűen nem tudott időt szakítani, hogy leüljön a rendezővel megvitatni a részleteket és nem akarta feltartani. Nemrég a THR szervezett egy kerekasztal-beszélgetést, ahol Smith is jelen és egy teljesen más indokot hozott fel.

„Diskuráltunk, találkoztunk és hosszú órákon keresztül beszéltünk róla. Nagyon szerettem volna benne lenni a filmben, de úgy gondoltam, hogy inkább egy love story irányába kellene eltolni és nem egy bosszútörténetnek kellene lennie. Nem hiszek abban, hogy az erőszakra erőszak a megoldás. Szóval azt mondtam, hogy nem, nem, nem, inkább a szerelemről kell szólnia. A párizsi terrorhoz sem szabad úgy hozzáállni, hogy valakinek neki akarunk menni. Az erőszak erőszakot szül. Nem szabad, hogy a reakció agresszív legyen. A megoldás a szeretet.”

3 komment

    • Smith megzakkant, vagy túl sok Magna Cum Laudét hallgatott:)
      A szeretet mi? A Bad Boys 3-ban meg majd öleléssel akarják megtéríteni a gengsztereket?:)

  1. Komolyan egy Tarantino-filmet “szeretett” volna love story irányba elvinni? Ezek után felmerül a kérdés. mit is keres Mr. Smith a Suicide Squad-ban DEADSHOT-ként? Skip this bulls#it!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *