5

Robert Rodriguez és John Malkovich filmjét csak 100 év múlva lehet megnézni

100yearsRobert Rodriguez és John Malkovich talán megcsinálta élete legjobb filmjét. Talán. De sajnos soha nem fogjuk megtudni, hogy a 100 Years milyen lett. Ugyanis 100 év múlva mutatják be, szóval kizárt, hogy jelen tudjunk lenni a 2115-ben tartandó vetítésen.

Ugyanakkor a film gyakorlatilag a Louis XIII konyak promóciója. Ezt az italt csak a felettébb vagyonos emberek élvezhetik, mivel eléggé drága. Mellesleg 100 évvel ezelőtti a termék, akkor került a nedű a palackba. Ludovic du Plessis,a cég egyik fejese elmondta, hogy nem igazán tudták, hogy milyen sztorival álljanak elő. Ezért megkeresték Malkovich-ot, akit generációjának legjobbjának tartanak, hogy találjon ki valamit a jelen, a múlt és a jövő kapcsolatáról.  A színész pedig remek gondolatokkal állt elő, a jelen, múlt és jövő kapcsolatáról ezt követően pedig felkérték Rodriguez a rendezői teendőkre.

Három, egymástól eltérő jövőt fognak bemutatni a filmben. Az egyik egy high-tech világ lesz, a másik egy afféle „vissza a természethez”-jellegű lesz, ahol a civilizáció nagyjából összeomlott és végül egy olyan jövőkép is helyet kapott, amit a 40-es, 50-es években képzeltek el.

A képek és az előzetesek csak a promóció, a film egyáltalán nem ilyen lesz. Ó és a kész anyagot elzárták egy széfben, ami 100 év múlva nyílik ki. A 2115 november 18-án tartandó premierre 1000 fémjegyet is készítettek, amit majd befolyásos emberek fognak megkapni világszerte, ők pedig tovább tudják adni gyermekeiknek.

5 komment

  1. El tudom képzelni Rodriguez milyen filmet forgathatott…
    Az itallal ellentétben nem fog addigra sem beérni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *