0

Október 15. és 18. között ismét kedvezményesen mozizhatunk a Cinema City FilmÜnnep-en

cinemacityA Cinema City idén negyedik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City FilmÜnnepet. A Szerencsejáték Zrt.-vel partnerségben szervezett rendezvényen október 15. és 18. között a résztvevők 730 és 930 forintért vásárolhatnak jegyet 30 különféle filmre, melyek közül ötöt premier előtt, hármat premieren mutat be a mozihálózat. Ebben az évben két magyar filmet is jóval a bemutató előtt tűz műsorára Magyarország legnagyobb mozilánca, és a filmezés élményét tematikus filmklubok, közönségtalálkozók is színesítik.

05premier

Az októberi FilmÜnnep ideje alatt a mozirajongók a csak az esemény kedvéért újból műsorra tűzött és legújabb filmeket a 2D vetítéssel 730 Ft, a 3D-s alkotásokat 930 forint + szemüveg jegyárért nézhetik meg. Ebben az évben öt produkció debütál premier előtt a 19 programban részt vevő mozi valamelyikében (Sicario – A bérgyilkos, Machbeth, Anyám és más futóbolondok, Szerdai gyerek, Kókusz kokó – A kis sárkány), három alkotást pedig a FilmÜnnep hetén mutatnak be a mozikban (Bíborhegy, Mélyütés, Fák jú tanár úr! 2). A téli szezonban műsorra kerülő két magyar film kapcsán (Anyám és más futóbolondok a családban, Szerdai gyerek) közönségtalálkozót is szervez a mozihálózat, melyen az alkotók és főszereplők vendégszereplésével neves filmesztéták vezetik a beszélgetést.

03premier

A régebbi premierek közül vidéki különvetítéseken többek között Nyíregyházán is műsorra kerül a Roger Waters: A fal, vagy Kaposváron a Dübörög a szív című film. Zalaegerszegen is vetítik a FilmÜnnep során a (Sz)ex az oka mindennek című produkciót, Veszprémben a Bazi nagy francia lagzik-ra, Szolnokon a Sinister 2.-re, Szombathelyen az Ajándék-ra ülhetnek be a mozirajongók kedvezményesen.

0thewall

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *