6

Még lehetséges, hogy lesz Terminator 6

terminatorgenisiskep10Vajon lesz folytatása a Terminatornak? Legutóbb úgy hírlett, hogy a stúdió nem fogja siettetni, mivel nem igazán elégedettek a bevétellel. Dana Goldberg, a Skydance kreatív osztályának az igazgatója egy konferencián a következőképpen fogalmazott: „Én nem úgy fogalmaznék, hogy félretettük, inkább csak újrakalibrálásról van szó.”

A Genisys még a 90 millió dollárt sem tudta teljesíteni Amerikában. Régebben a 100 millió dollár számított az álomhatárnak, de manapság, amikor egy film már akár 150-200 millióba is kerülhet nincs sok jelentősége ezen vonal átlépésének. Ráadásul már nem kifejezetten a hazai eredmények fontosak. „Szerencsére az amerikai számok úgy 10-15 évvel ezelőtt számítottak igazán . Nem azt akarom kiemelni, hogy már nincs jelentőségük, de a piac egészét kell néznünk. És a Terminator egészen jól teljesített a többi országban, de sajnos az amerikai bevétel eléggé szerény lett.” – mondta Goldberg, hozzátéve, hogy jelenleg éppen adatokat gyűjtenek, kikérik a közönség véleményét, így látni fogják, hogy mit szerettek és mi az, amit nagyon nem kedveltek a Genisys-ben.

6 komment

 1. Ez jó hír. Megnéztem az interjút. Eszerint mindenképpen tovább szeretnék vinni a dolgot, de meg akarják hallgatni a rajongókat is, hogy a megfelelő irányba lépjenek. Egyértelműen az amerikai számokkal van a gond, de ez már nem számít annyira, mint 10-15 év is akár. Azt is mondta, hogy nem akarják feladni a jövő év eleji produkciós dátumot, de elsietni sem akarják a dolgot. Szóval nincs elnapolva a folytatás, legalább is mondva ez lett.

 2. Oké, kicsit félrehallottam. NEM fogják elkezdeni a forgatást a jövő év elején, mert meg akarják hallgatni a rajongókat, és ki akarják értékelni, hogy mi tetzsett nekik, és mi nem működött. Viszont egyértelműen tovább akarják vinni a dolgot, csak igazodni akarnak a rajongói elvárásokhoz.
  Dumának azért nem rossz. 😀

  • Mindig meghallgatják a rajongókat…ez inkább csak szöveg. Blabla….tanultak a hibákból, többé nem lesz ilyen,stbstb. Bevett duma:)

 3. Hát… a Genisys minősége – mint film, de Terminátor-filmként meg pláne -, hagy kívánnivalót maga után: Súlytalan CGI az egész 2029-es jelenet, a helikopteres rész pedig nevetséges… Salvation után tökéletesen átestek a ló túloldalára. T3-at még mindig jobban el tudom fogadni folytatásnak mint ezt a kettőt.
  Ne folytassák. Vagy reboot. 😀

  • Hát a Genisysszel nem CGI terén volt gond: a film minden eleme rossz – a casting, a forgatókönyv, a hangulat… Békén kéne hagyni az egészet.

 4. Nekem tetszett, most újra megnéztem és még mindig kitartok a véleményem mellett, hogy egy kellemes 8/10-es film. Várom a folytatást, illetve a további híreket felőle. Csak ne azzal a pocsék marketinges csoporttal promotálják majd, mint a Genesist. Sok embernek így is savanyú a szőlő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *