0

Aniston és Huston a Sivatagi madarakban

sivatagimadarakAz iraki háború veteránja, Kevin Powers 2012-ben adta ki a Sivatagi madarak (The Yellow Birds) memoárját, amely több díjat is begyűjtött. Ebből forgathat filmet Alexander Moors reklám-és kliprendező, aki a valós eseményeken alapuló Blue Caprice-t készítette.

A filmre Jennifer Aniston és Jack Huston (Benedict Cumberbatch helyére érkezett) szerződött le Alden Ehrenreich és Tye Sheridan mellé. Aniston játszhatja Ehrenreich édesanyját, Huston pedig egy őrmestert kelt életre.

A könyv tartalma: A huszonéves Bartle őrmester és a tizennyolc éves Murphy közlegény csapata véres bevetésre indul az iraki homoktenger északi részén álló Al Tafar városért. Bartle a kiképzés során életre szóló barátságot köt Murphy-vel, és megígéri, hogy az álmait dédelgető, a háború brutalitására teljesen felkészületlen srácot épségben hazaviszi. Akkor még egyikük sem sejti, hogy a fizikai kimerültség, az ellenséges golyózápor és az őrjítő forróság minden szempontból kikezdi a bevetésen lévő katonákat. A fiatal Murphy állapota aggasztóra fordul, és Bartle sorsdöntő lépésre szánja el magát…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *