8

Jessica Jones előzetes

jessicajoneskepek1A viszonylag rövid teaser videók után megérkezett egy hosszabb előzetes a Jessica Jones sorozathoz. Úgy tűnik, hogy a komor és komolyabb Marvel történetek a tévében fognak kikötni. A Fenegyerek (DareDevil) a Jones széria sem lesz vidámabb vagy éppen viccesebb. A főhősnő magánnyomozóként dolgozik és megpróbálja elkapni az egykori szenvedéseiért okolható Kilgrave-et, azaz a Bíborembert. Luke Cage jelenlétére is számíthatunk.

8 komment

 1. Nem ismerem a történetet így kevésbé vártam mint a Daredevil-t, de ez az előzetes simán megvett.
  Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a Marvel mozis szinten miért nem tud olyan drámákat összerakni, amikre a Netflix képes? Oké más műfaj…de ezek után kb szívesebben nézném az Avegers-t is Netflix sorozatként mint filmként.

  • RDJ darkos, komor, viccek nélküli vasembere? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Az a része az univerzumnak úgy van jól, ez meg így. Nagyon várós. Tökéletes casting 🙂

   • Nem a karakterekkel van gondom. Legalábbis nem RDJ-vel.
    A vasembernek amúgy szerintem lételeme a drámaiság, mert a karakter legnagyobb poénforrása, hogy a drámai dolgokon is csak poénkodik. Talán inkább az a gondom, hogy a filmes univerzumot szinte csak sablonos karakterekkel bővítik és nincsenek túlzottan elmélyítve a karakterek. 5percben elmondják kinek mi a motivációja és indul a bonyó. Mondjuk ha az Amerika kapitányt nézzük.. neki mutatták az átalakulás előtti időt is és a Hidrával küzd aminek világos a motivációja.
    Vasembert láttuk ahogy átalakult. De a második, harmadik filmnél a főellenség már elnagyolt volt.
    Thor-ról meg hiába volt 2 film és 2 spinoff…azon kívül hogy bajos a családja..róla kb semmi sem derült ki.

    • Azért az elsőhöz képest sokat fejlődött a karakter, azóta valóban nem sokat kezdtek vele, de a Thor 3ban szerintem ez bőven korrigálva lesz és ott kapunk bőven darkossagot is ha lehet hinni a pletykáknak. Mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy a Defenders hogy illeszkedik majd a szuperhősök nagyobb volumenű csapatába.

     • Pletykákról nem tudok, de a Vasember 3 és az Avengers 2 is drámai vonallal lett beharangozva mégis komolytalan volt.

  • Más közeg, az a Disney. Ott ilyesminek helye nem igazán van. Kíváncsi leszek, hogy a Defenders film milyen lesz ezek után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *