1

Del Toro pankrátorról szóló fekete-fehér filmet tervez

deltoroGuillermo del Toro egy időre hátat fordít a nagyobb költségvetésű filmeknek, következő műve egy független alkotás lesz. A rendező a The Guardiannak mesélt erről, e szerint a a Silva címre hallgató produkció egy mexikói maszkos pankrátorról szól, aki rádöbben, hogy a politikusok vámpírok. És mindez fekete-fehér lenne.

Del Toro megemlítette, hogy nem állt szándékában folyamatosan gigabüdzséjű filmeket forgatni és a Bíborheggyel (Crimson Peak) újra visszavehetett a költségekből. Sokkal kisebb vállalkozás volt, mint a Tűzgyűrű (Pacific Rim) vagy a Hellboy. Megkörnyékezték szuperhősprojektekkel is, de ő csak a komorabb és sötétebb hangvételű sztorikat kedveli, a Penge vagy a Hellboy passzol hozzá.

A Tűzgyűrű 2-ről pedig twitterén annyit tett közzé, hogy a költségvetés elkészült, most éppen Jon Spaihts forgatókönyvére várnak és ezután a stúdión áll minden.

Egy komment

  1. Ismerős. A the strain második évadban van 1 pankrator. Fekete fehér a film és vámpírokat öl. És ugye del torro az író, ötletgazda és pruducer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *