4

2018-ban jön a Hangya és a Darázs

antmanJelenleg is tart a New York-i Comic Con, ahol a Marvel is részt vesz. Itt jelentették be, hogy megcsinálják a Hangya (Ant-Man) folytatását, amelyben végre Darázs nem csak pár másodpercre lesz látható. Konkrétan a Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) lesz a következő rész címe, Paul Rudd és Evangeline Lilly bújhat a kosztümökbe, még szép.

A Marvel rámutatott, hogy ez lesz az első filmjük, amelynek elnevezésében benne van egy hősnő is. Bár ehhez azért hozzá kell tenni, hogy korábban bejelentették a Captain Marvelt, bár ő kicsit később mutatkozhat be. A Hangya második felvonása 2018 július 6-án érkezik.

Ekkor került volna a mozikba a Fekete Párduc (Black Panther) is, de nem kell aggódni, Wakanda uralkodója 2018 február 16-án lépdel fel a vásznakra. Ugyanakkor Captain Marvel felbukkanására várni kell, hiszen 2019 március 8-ra csúsztatták át a premiert.

4 komment

  1. Jajj, a lehető legjobb hír mára, ahhoz képest, hogy mennyire leírták idén az ultronhoz képest, bejött az a számítás hogy meglepetés is lehet, örülök hogy kap folytatást még ebben a fázisban…de nem vagyok benne biztos hogy nem a pókember dolog variálta át ezt is, mert hát mégis csak rovar mind, vagy bogár, nem tudom melyik a helyes 😀

  2. De hát Evangeline Lilly Hope van Dyne-t játszotta! Most vele akarják eljátszatni Janet van Dyne-t is!? Vagy a “Darázs” csak Hope-ot jelenti? Hogy is van ez?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *