6

Talán a Prometheus 4-ben már lesznek Alienek

alienRáfért volna az Alien franchise-ra, hogy valaki végre készítsen egy jó filmet a savas vérű idegen lényekről. Mindenki örült, amikor Ridley Scott bevállalta a Prometheust, amelyről kiderült, hogy végül is előzménytörténet lesz. Aztán a többség csak ráncolta a szemöldökét, amikor kijelentették, hogy a tervezetnek kevés köze lesz az Alienekhez.

Scott nemrég a FilmFutternek adott interjút, elmondta, hogy ő nem kifejezetten egy folytatást tervez a Prometheushoz és a következő részben nem lesz szó az Alienekről.

„Visszakanyarodunk hozzájuk, de nem a második részben. Lesz még egy következő felvonás, talán egy negyedik is, mire eljutunk oda…Személy szerint mindig is úgy gondoltam a lényre, mint valamiféle biológiai fegyverre. Úgy tekintek az általam csak Croissant-nak nevezett eredeti hajóra, mint egy harci gépre, ami ezeket a biomechanoid lényeket tartalmazza.” – mondta a direktor

6 komment

  1. 4. részben? Én kedveltem a Prometheus első részét, de mire a 4.részhez érne, az mikor is lenne? 2022? A rendező meg 77 éves… viccnek is rossz

  2. Ó Ridley Scott te hadd ne mondjam ki micsoda! Mint James Cameron az Avatárnál te is 4.részről beszélsz, mikor csak a 2.rész két év múlva jön. Egyébként már a 2.résszel is vagy 3 évet késel, mert először 2014-re ígérted. Miért beszélsz most olyan filmről amit úgy 20 év múlva tudsz elhozni!? Kedvem lenne úgy fenékbe rúgni , hogy elszállj!

  3. Persze, hogy kapkodósra vette a figurát, mivel Bloomkamp már zöld utat kapott a saját Alien filmjére. De Scott papa miatt ez is késik, előttte meg nem foglalkozott a saját prométheusával. Az van, hogy talán a 4. re beülök a moziba. Talán. Mivel nem győzött meg, hogy önállóan Alienek nélkül tudna egy filmet mire alapozni. A feszültséget az első részben végig az tartotta fent, hogy vártuk az Alien felbukkanását. Aztán nem gyütt. Vagyis mégis de csak nyomokban tartalmazott alient. Így hát engem nem nagyon izgat. Ahoz képest menyire előre tervez, arra utal rengeteg megvalósításra váló ötlete van. Kár hogy ezt nem tudta az első részbe visszaadni….láttunk valami ürzombivírusos üldözös sci-fit. Hatalmas luftot ütött vele.

  4. 4. rész mi bm?
    ennek elgurult a gyógyszere. és akkor is majd annyi lesz hogy egy szobán átfut egy alien.
    és addig mivel akar etetni minket az öreg?
    imádom az első részeket, meg nekem a promcsi is tetszett, de azért ne nézzen már minket ekkora baromnak már elnézést

  5. Hál’isten, hogy nem lesznek benne Alien-ek, ne is erőltesse arra ott lesz blomkamp, az elsőbe se kellett, úgy volt jó az egész ahogy, engem pont a teremtői vonal fogott meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *