0

Michael Fassbender játszhatná Harry Hole-t

snowman1Jó ideig nem történt nagyobb előrelépés a Hóember (The Snowman) adaptáció környékén, azonban az Universal a Working Title-lel közösen végre elszánta magát, hogy megadja a zöld utat Jo Nesbo regényének filmváltozatának. Michael Fassbenderrel ültek tárgyalóasztalhoz, a színész Harry Hole nyomozót kelthetné életére.  2007-ben jelent meg a könyv, amely már a hetedik felvonás volt, így ha a krimi szép eredményt ért el, akkor van még bőven anyag a további részekhez.

Harry Hole, az oslói rendőrség különc főtisztje az ősz elején névtelen levelet kap, Hóember aláírással. Amint lehull az első hó, titokzatos eltűnések, bestiális gyilkosságok sora kezdődik a norvég fővárosban. Az áldozatok egytől-egyig családos nők, s az esetek riasztó hasonlóságot mutatnak évekkel ezelőtti eltűnési ügyekkel. A rendőrség sorozatgyilkosra gyanakszik, ugyanis az elkövető különös nyomot hagy maga után: egy-egy hóember őrzi a tetthelyeket.(libri.hu)

4 évvel ezelőtt Martin Scorsese rendezhette volna a produkciót, de most már csak producerként veszi ki a részét a munkálatokból. A rendezői térfélen Tomas Alfredson, a Suszter, szabó, baka, kém (Tinker Tailor Solider Spy) tevékenykedhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *