1

A Hellboy 3-ban fontos szerep jutna az ikreknek

hellboy1Vajon lesz Hellboy 3? Sajnos úgy tűnik, hogy a Hollywoodban nem igazán akarják Guillermo del Toro-t megdobni egy nagyobb összeggel, leforgathassa a következő és egyben befejező részt. De azért időről időre szóba kerül az alkotók részéről, hogy jó lenne megcsinálni. Ron Perlman az Empire-nek elmondta, hogy nem igazán ég bennem a vágy, hogy újra felhúzza magamra azt a cuccot. Viszont Guillermo del Toro nagy vonalakban elmondta, hogy miképp is nézne ki a trilógia, ami hatalmas mozis élmény lenne és ő is úgy érzi, hogy elengedhetetlen, hogy megcsinálják a következő részt. Hiszen eleve trilógiának tervezték, azaz van eleje, közepe és vége, és még csak a 2/3-ánál járnak. Szóval amíg nem tudják le a következő filmet, addig ő befejezetlennek érzi a Hellboy franchise-t. Ezen kívül hozzátette, hogy az ikreknek is fontos szerepet szánnak.

A második rész úgy ért véget, hogy Liz Sherman közölte, hogy ikreket vár. Nem tudjuk, hogy mennyi idő fog eltelni a Hellboy 2 és 3 között, viszont Perlman az interjúban elárulta, hogy a jövevényeknek sok köze lesz a sztorihoz. „Elárulhatom, hogy az ikrek közül az egyik úgy néz ki, mint az anyja, a másik pedig, mint az apja. És még az egyik teljesen rossz, addig a másik abszolút angyali lesz.”

Egy komment

  1. Ha a Crimson peak sikeres lesz, szerintem megkapja rá a pénzt….már pedig van erre esély, elég sok R kategóriás film teljesített jól idén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *