5

Formálódik A hihetetlen család 2

incrediblesA Pixarnál formálódik A hihetetlen család (The Incredibles) következő része. Brad Bird rendező a Collidernek mondta el, hogy a sztorit már kitalálták és a forgatókönyv 3/4-énél járnak. A történetről nem sokat mondott.

2004-ben mutatták be az animációs filmet, jóval azelőtt, mielőtt képregénykarakterek tucatjai lepték volna el a vásznakat. „Összesen két szuperhősfranchise létezett A hihetetlen család előtt. Az egyik az X-Men volt, a másik a Pókember. Most pedig kismillió van belőlük. Minden második héten kijön egy újabb film. Mindenesetre mi inkább a saját tervünkkel foglalkozunk, ami sokkal inkább a karakterekről és azok kapcsolatáról szól, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből.”

5 komment

  1. Ha majdnem legalább fele jó lesz, mint a fergetegesen zseniális első rész, akkor megéri megcsinálni.

    • Nikodémussal értek egyet! A Pixar 2004-es rajzfilmje sem maradt el az átlag Pixar-filmek színvonalától, sőt! Nekem speciel sokáig a kedvenc rajzfilmem volt. Koncepciója okán egészen új megközelítést vitt akkor a szuperhős-tematikába. A Pixarnak egyszerűen nincs más dolga, mint tartani az idei színvonalat, és akkor biztos vagyok benne, hogy ennek a folytatásnak is lesz értelme!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *