3

Elizabeth Banks rendezhetné a Charlie angyalai rebootot

charliesÚjabb reboot. A Sony ezúttal a Charlie angyalaiból (Charlie’s Angel) akar újabb verziót. Arról jelenleg nem tudni, hogy mikorra szeretnék a mozikba küldeni a filmet, de a rendezést Elizabeth Banks-re bíznák. Banks idén nyáron a Tökéletes hang 2-vel (Pitch Perfect 2) ért el hatalmas sikert, bebizonyítva, hogy a kamera mögött is megállja a helyét.

Az eredeti sorozatban a rejtélyes Charlie Towsnend-nek dolgozott három hölgy, magánnyomozóként oldottak meg különféle problémákat. 5 évadot élt meg a széria. Majd 2000-ben McG-vel érkezett az akciósított változat, ahol Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu rúghatták szét a valagakat. 2003-ban futott be a folytatás. 2011-ben próbálkoztak a sorozat-reboottal is, ami csak 8 epizódot élt meg.

0ca1

0ca2

 

0ca4

0ca5

0ca6

3 komment

  1. Jól emlékszem mikor Hollywood sok-sok éve igért egy 3. részt a 2000-es és 2003-as filmeknek, és hazudott, nem lett belőle semmi. Olyan szomorú voltam. Szerintem Hollywood most is hazudik, ebből sem lesz semmi.

  2. Hiába termelt rengeteg pénzt, a Tökéletes hang 2 valami borzalmas volt. Úgy tűnik, Banks nem alkalmas rendezőnek.

    • Hát, a Tökéletes hang 2 éneklős részei nekem nagyon bejöttek. Vissza is néztem azokat. De a két éneklés között…pff, kínos, unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *