4

Stallone készül a Rambo 5-re

ramboSylvester Stallone továbbra sem hajlandó kilépni a 80-as évek árnyékából. A Vulture-nak elújságolta, hogy a Rambo 5. része lehet a következő filmje. “Már készülök a filmre, nekiálltam az edzéshez. De a keménység mellett az érzelmeket sem hagyjuk ki.” – mondta az akciósztár, hozzátéve, hogy Rambo ugyan egy gyilkos, de a szíve is a helyén van, megvan a magához való esze, de azért átverhető.

A folytatásról a negyedik bemutatása óta beszélnek. Először úgy volt, hogy Rambo a kormány befuccsolt szuperkatona kísérlete során megszökött gyilkológépeket próbálja elkapni. Majd az ötletet elvetették és a veteránt inkább egy mexikói kartell ellen küldik. Még egy sorozatról is szó volt, de erről egy ideje nem hallhattunk.

4 komment

  1. Szerintem a 4. rész jó volt, de az pont megfelelt lezárásnak is. Félek, ebből csúnya pofáraesés és bukta lesz. Jobb lenne hagyni John Rambot a családi farmon az idők végezetéig, ami egy szép búcsú volt a 4. rész végén. Megérdemelné a karakter a nyugalmat.

    • Zoli: Stallone szerintem tisztában van azzal hogy filmjei nem hoznak szart sem, hacsak nem veszi elő Rocky-t, Rambo-t vagy az Expandables-t (bár az utóbbi is buktázik). Rambó 5 hoz 50 milliót, a szimpla kis akciófilmjei meg 5 milliót.

      • Dancilynch: Ez igaz, de ő már pont nem szorul rá anyagilag, h tönkretegye azt az életművet, amit az elmúlt közel 40 évben felépített. Pont hogy nem kellene újabb Rambo, Rocky, stb, hanem inkább menne el értelmes filmekbe mellékszerepelni. Vagy akár egy Marvel moziba főgonosznak. Akkor legalább lenne nagy bevételű filmje újra, és a korábbi sikereket sem kell tovább húzni. Főleg, mikor mindkét film (Rocky és Rambo) pont hogy szépen le lett zárva a 6. ill. 4. részekkel. De azért értem, h mire gondoltál.

  2. Szerintem csinálja. A második, de a különösen a harmadik rész után, ez a széria más amúgy erősen hullámzó. Egy lezáró film, amiben feláldozza magát, szerintem megfelelő lezárás lenne. Rambo másképp sose lel már békét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *