3

Mi lett volna, ha Higanyszál helyett Bulldózer szerepel az X-Men folytatásban?

juggernaut2Rengetegszer leírtam, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban (X-Men: Days of Future Past) forgatókönyvében eredetileg nem Higanyszál, hanem Bulldózer szerepelt. Amikor kiderült, hogy a következő Bosszúállókban (The Avengers) benne lesz Higanyszál is Bryan Singer is bejelentette, hogy az ő filmjében is felbukkan a karakter. A rajongók természetesen morogtak, hiszen így erősen lecsökkentek a crossover lehetőségei. Mindazonáltal az X-Men csúcspontjai közé tartozott a hatalmas sebességre képes mutáns jelenetei.

Nemrég kiderült, hogy a fiatal Bulldózerrel miképp szabadították volna ki Magento-t a Pentagonból. E szerint Xavier, Wolverine, Bestia és az említett mutáns felszáll a géppel, majd a Védelmi Központ felett 20.000 láb magasságban Bulldózer kiugrik. Átüti a falakat és meg sem áll Magneto cellájáig. Megy utána Wolverine is, aki becsapódáskor összetöri az összes csontját. De nem szenved sokáig,  mivel regenerációs képessége gyorsan meggyógyult volna.

Bulldózert Josh Helman formálhatta volna meg, négy héten keresztül keményen edzett és úgy 30 fontnyi (úgy 14 kiló) izomzatot pakolt magára. De miután változtattak a szkripten Willaim Stryker egyenruháját ölthette fel. Concept art is van.

juggernaut juggernaut1

3 komment

  1. Itt szerintem az lett volna a bibi, hogy Bulldózer mérhetetlenül gyűlöli mostohafivérét Xaviert, nem hinném hogy valaha is segített volna neki Magneto kiszabadításában, inkább Xavier életére tört volna. Láttam már ilyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *