1

Megint felberreghet a láncfűrész

texasA legutóbbi Texasi láncfűrészes mészárlás (Texas Chainsaw 3D) nem igazán tetszett Bőrpofa rajongóinak, Az örökség negatív véleményeket és 47 millió dollárt gyűjtött össze. A Millennium Films berkein belük újabb folytatáson törik a fejüket, ismét egy előzményfilmet szeretnének összehozni.

Seth M. Sherwoodot kérték fel, hogy lásson hozzá a szkripthez, amely a klasszikus 1974-es horror prequelje lesz. Jelen pillanatban még nem tudni, hogy a Leatherface címen futó projekt miről fog szólni, de valószínűleg egy eredettörténetet fogunk kapni. Arról sem esett szó, hogy a legutóbbi film főszereplője, Alexandra Daddario vissza fog-e térni. A forgatást télen szeretnék elkezdeni.

Sherwood a Blumhouse-nak írt egy misztikus thrillert, illetve az Interstate 5 pszichothriller forgatókönyve is arra vár, hogy valaki felfigyeljen rá.  Ebben egy sorozatgyilkos fia és az egyik áldozat lánya fog össze, hogy megtaláljanak egy  őrültet. Jákob lajtorjája (Jacob’s Ladder) és a Született gyilkosok (Naural Born Killers) ötvözeteként írták körül a projektet.

Egy komment

  1. Az előző film tényleg nem volt túl jó.
    Ebben pedig biztos nem lesz Alexandra Daddario, mert Az örökség folytatás volt. Abban már a nyugdíjas Bőrpofa aprított.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *