1

Áprilistól forog az Inferno

langdonAz Universal kissé megrettent, amikor az Angyalok és démonok (Angels and Demons) jóval kevesebbet hozott, mint a Da Vinci kód (The Da Vinci Code). Ám úgy döntöttek, hogy csak vászonra viszik Dan Brown közkedvelt regényfranchise-ának 4. részét. Habár eleinte Az elveszett jelkép (The Lost Symbol) volt betervezve, a döntés értelmében inkább az Inferno-ból készülhet film.  Tom Hanks újra eljátssza a harvardi szimbólumszakértőt, Robert Langdont.

Eddig úgy volt, hogy 2015 december 18-án érkezik a film, de a forgatás csak jövő év áprilisában veszi kezdetét. Ez azt jelenti, hogy a bemutatót minden bizonnyal át fogják csúsztatni 2016-ra.

Az Infernoban Langdon professzor egy olasz kórházban tér magához, fogalma sincs arról, hogy miképp került oda. Hamarosan az életéért kell menekülnie és csakis Sienna Brooks orvosnőre számíthat.

Egy komment

  1. Érdekes, hogy ezt filmesítik meg legközelebb, hiszen Az Elveszett Jelkép (The Lost Symbol) előbb jött ki. Bár az Angyalok és Démonok is előbb jött mint a Da Vinci-kód mégis utóbbit filmesítették meg először.

    Ami az Infernot illeti, pár hete fejeztem be a könyvet, nem volt rossz. Kíváncsi vagyok ezúttal mennyit változtatnak rajta. (Az Angyalok és Démonok-on anno elég sokat változtattak a könyvhöz képest.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *