2

Stb…

0xf

David Duchovny még mindig szeretné megcsinálni az X-Akták 3. mozifilmet. Szerinte a második rész nem hozott rosszul, de mégsem termelt annyit, hogy a stúdió azonnal akarja a következő felvonást.

Úgy hírlik, hogy a Mission Impossible 5 stábját beengedik az angol Parlamentbe, hogy ott vegyenek fel néhány jelenetet.

A CBS Films vette meg A.G. Riddle regénytrilógiájának a jogait, az Atlantisban egy genetikus és egy ügynök fog össze, hogy megmentsék az emberiséget egy globális járványtól. Egyúttal az emberiség eredetét is kideríthetik.

Benjamin Bratt benne lesz a Ride Along 2-ben.

Nick Frost, Hope Davis és Adelaide Clemens vállalta be a Look Away fekete komédiát. Egy fiatal nő szelektív vakságban szenved, egy gyógyásznál köt ki, akibe beleszeret, de a férfi Aspergeres.

Jason Bateman ismét beáll a kamera mögé, egy FBI esküvői vígjátékról van szó, a projektnek még nincs címe. Konkrét sztori nem ismert.

Sam Raimi lesz a The Outpost rendezője, amelyet Jake Tapper könyvéből készíthet el. A történetben az afganisztáni Keaton helyőrségben állomásozó 53 katonát több száz tálib támad meg.

Wes Bentley és Jamie Alexander leszerződött a Broken Vows-ra, a pszichothrillerben Bentley megpróbálja elcsábítani Alexandert, de a nő nem akar vele semmi komolyabbat. A férfi erre alaposan berág, kissé megzakkan.

Jena Malone lesz a Jó házasság remake főszereplője.

A következő DVD-s DC animációs film a  Throne of Atlantis lesz.

Herkules tv spot.

Kép a Beasts of no Nation filmből, főszerepben Idris Elba.

Kevin Bacon lesz Charles McGuire FBI ügynök a Black Massban.

A Child of God következő előzetese.

Mall előzetes, a produkciót rendezte Joseph Hahn, a Linkin Park tagja.

The Guest előzetes, rendező Adam Wingard.

2 komment

  1. Az X-akták története lezáratlan . Ideje lenne végre lezárni. Látnunk kéne a világvégét amire a főhősök és a Szindikátus 9 évadon át készülődtek. Muldernek és Scullynak meg kéne vívniuk a végső csatát az idegenek ellen, amire 9 évadon át készülődtek. Zárják le végre a sorozatot lécci-lécci-lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Bár, szerintem már hangoztattam itt többször, de tényleg kellene egy brutál jó kis összeesküvős-ufós lezárás a sorozatnak.

    A második rész forgatókönyve amúgy is annyira gyenge, hogy nem is értem, hogy engedhették, hogy leforgassák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *