0

A Star Wars: Underworld sorozatban a fiatal Han Solo és Lando is benne lett volna

landohansoloSzomorú, de az élőszereplős Star Wars: Underworld-ből ezidáig nem lett semmi. George Lucas állítása szerint több, mint 50 forgatókönyvet megírtak, a bökkenő azonban a költségvetés volt. Egyszerűen nem lehetett normális, elfogadható keretek közé lenyomni a büdzsét. A történéseiről elég keveset lehetett tudni, inkább csak azt ismételgették, hogy alvilági figurákkal lenne tele és keményebb, komorabb sztorit láthatnánk.

Stephen Scaia, a Jericho és a 13-as raktár (Warehouse 13) sorozatok producere, illetve az eddig még meg meg nem valósult Ghost Recon és Y The Last Man filmek írója az Indiana Jones rajongói filmjéhez gyűjtöget pénzt a Kickstarteren. A videóban szó esik az Underworld szériától is, bár sajnos nem oszt meg túl sok információ. De legalább már annyit tudunk, hogy a régi trilógiából köszöntek volna ismerős arcok. Láthatnánk, hogy Han és Csubi miképp találkoztak és hogyan bukta el Lando a Millenium Falcont, de Bob Fett is felbukkanna.

De hogy az Army of the Lost Hoirzon Indy fan filmről is essen szó: a cselekmény a kalandozó-régész lányára fókuszálna, aki édesapját próbálja megtalálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *