2

Harbinger Down előzetes

harbingerdownAlec Gillis és Tom Woodruff Jr. a 80-as évek közepétől vetették bele magukat a filmiparba és gyorsan hírnevet szereztek maguknak az effektek területén. De nem a számítógépekkel létrehozott trükkökben vannak otthon, hanem a maszkokkal és a mozgatható, ijesztő lények megalkotásával foglalkoznak.

A Kickstarteren gyűjtöttek némi pénzt alacsony költségvetésű horrorukhoz, amelyet kvázi úgy reklámoztak, hogy nem lesz benne CGI. 350.000 dollárt kértek és 381.000 dollárt dobtak össze számukra az érdeklődők.

Néhány végzős hallgató a Harbinger halászhajón tanulmányozná a globális felmelegedését a Bering-tengeren. Rálelnek egy befagyott régi, űrből lezuhant szovjet űrtörmelékre, amelyet kiemelnek. Öreg hiba! A 3 évtizede befagyott jég kiolvad és….

harbingerdown

2 komment

  1. Ez nagyon biztatónak tűnik, még ha a trailer alapján a sztori nagyjából a Dolog sztoriját követi is.

  2. Ha már egyszer ennyi pénzt összekaparnak, akkor miért nem egy eredeti ötlettel állnak elő? Trailer alapján ez konkrétan egy Dolog-klón. Akkor mondják azt hogy ez egy spin-off (persze akkor jogok meg akármi), de így meg értelmetlen. És akkor még Hollywood az aki 200millióból nem tud kreatív lenni.
    Nem értem ezt a koncepciót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *