0

Wadlow dirigálhatja a Masters of the Universe-t

lundgrenKemény diónak tűnik a Masters of the Universe. Jon M. Chu rakosgatta egy ideig a projekt puzzle darabkáit, de valamilyen oknál fogva magára hagyta a félkész művet. Vagy a stúdió csapott rá a kezére, hogy ez így nem lesz jó vagy inkább másik filmmel akart bíbelődni. De mivel Terry Rossio vette kezelésbe a forgatókönyvet, amelyen Alex Litvak és Mike Finch is rajta hagyta keze nyomát valószínűsíthető, hogy a fejesek  nem igazán voltak elégedettek a kirajzolódó ábra kinézetével.

Miután Chu good bye-t intett kiderült, hogy Mike Cahill, Jeff Wadlow, Harald Zwart és Chris McKay neve szerepel a szóba jöhető rendezők listáján. A választás Wadlow-ra esett, pedig a Sose hátrálj meg (Never Back Down) és a Ha/ver 2 (Kick-Ass 2) nem éppen a legjobb ajánlólevelek. De hát Chu sem épp mesterműveket prezentált pályafutása során (Step up 2-3, G.I. Joe: Megtorlás).

A 80-as években született egy rajzfilmsorozat Mattel He-Man játékfiguráiból, majd egy mozifilmet is összerántottak Dolph Lundgrennel, de a kasszáknál csúnyán leszerepelt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *