1

Az Utazás a rejtélyes szigetre írói foglalkoznak az Időzsaru reboottal

vandammeLáttátok az Időzsarut 2012-ben? Én sem. 2010-ben az Universal közhírré tette,  hogy a Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült sci-fi akció rebootja napirendre került, kijelentették, hogy a belga akciósztár biztosan nem lesz benne a filmben (habár Van Damme jelezte, hogy rá számíthatnak). 2014-et írunk, a stúdió nem erőltette meg magát, hogy eredményeket érjen, azonban végre csak elszánták magukat és tettek egy lépést a produkció megvalósulása felé. Mark és Brian Gunntól rendeltek meg egy forgatókönyvet, arról nincs információ, hogy az Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2: The Mysterious Island) íróinak szabtak-e határidőt. Mike Richardson, a Dark Horse munkatársa  – a kiadó képregényéből készült a 94-es film – producerként segíti a film létrejöttét.

Az eredeti filmben az időutazás lehetségessé válik, felállítanak egy bizottságot, amely azokra a tevékenységeken próbálja rajta tartani a szemét, amelyek illegálisan utaznak vissza az időben és a múlt megváltoztatásán fáradoznak. Az újonnan felállított szervezet az ügynökeiket az időutazó bűnözök után küldik. A produkciót egy DVD-re száműzött folytatás és egy tévésorozat követte.

Egy komment

  1. Van Damme egyik legjobb filmje talán. A folytatás…hát izé…a sorozat még szódával elment.
    Egyébként van a sztoriban fantázia, szóval lehetne belőle jó filmet csinálni.

    Egyébként kicsit mókás manapság újranézni a ’94-es filmet tekintve hogy abban a jövőbeli jelenetek 2004-ben játszódnak (ami most már 10 évvel ezelőtt, na ez is durva 🙂 ) és hát érdekes autókkal furikáznak plusz lazán időutazgatnak. 🙂
    Ergo ez azt is jelenti, hogy idén épp 20 éves a film. Újra is kéne nézni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *