5

Maps to the Stars előzetes

mapsDavid Cronenberg elfáradt? A legutóbbi művei – a Cosmopolis, illetve a Veszélyes vágy (A Dangerous Method) – valahogy nem voltak hozzá illőek, mintha végképp elveszítette volna józan ítélőképességét. De talán majd a Maps to the Stars megmutatja, hogy nem kell leírni a veterán direktort. Mia Wasikowska karaktere Hollywoodban keres és talál állást, a Julianne Moore által játszott színésznő asszisztense lesz.  John Cusack egy los angeles-i pszichológust formál meg, aki egy önsegítő könyvet is kiad. Olivia Williams alakítja nejét, a reality csillagot, aki éppen a rehabon ül.

5 komment

  1. Cronenberg kiégett…és pont az a baj, hogy nem elvesztette, hanem megjött a józan ítélőképessége. Anno nem volt neki józan ítélőképessége, ezért volt annyira jó.

  2. Nekem csak annyi tűnt fel, hogy míg korábbi filmjei simán sz@rok voltak, addig az említett utóbbi kettő már konkrétan nézhetetlen…

  3. Mondjatok egy jó filmet tőle .(A légy-en kívül; bár lehet az is rossz, csak egyszer láttam, még VHS-en, és azért emlékszem rá, mert rettentően undorító volt, és mint sci-fi horror, elérte a célját.)

    • Anno eléggé tetszett az Existenz, de az Erőszakos múlttal sem volt bajom, az Eastern Promises nekem nem volt az igazi, de voltak benne erős jelenetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *