3

Ismét napirenden az X-Men spin off filmek

xmenjovendo11Az X-Men harmadik része után egyre gyakrabban emlegették a spin off filmeket, elsőként Farkas és Magneto kapott volna különálló kalandot. Majd összehozták a Farkas eredettörténetet, amely kapott hideget-meleget, a Mágnesesség Ura projektet pedig lefújták, a forgatókönyv és az elgondolások egy részét felhasználták Az elsők készítésekor. Várhatunk a Deadpoolra is, eleddig hiába, állítólag a stúdió nem igazán hiszi, hogy ebből profitálhatna. Ám a Foxnál újra napirendre kerültek az X-men spin off ötletek.

Lauren Shuler Donner producer az EW-nek újságolta el, hogy a  stúdió egykori főnöke egyszerűen nem érezte úgy, hogy lenne értelme különálló filmeket készíteni, de a Fox jelenlegi vezetője rábólintott. Donner leginkább azt szeretné, ha Gambit állna az egyik produkció középpontjában és Deadpoolt is szóba hozta. Úgy érzi, hogy a Jennifer Lawrence által játszott Mistique is kaphatna külön történetet.  Az elgondolást producertársa,  Simon Kinberg szintén támogatja.

 

3 komment

  1. spin off filmet olyanokról akik alig szerepeltek eddig (gambit, deadpool), illetve olyanról aki majdnem mindbe benne volt eddig?

    Hát nem biztos, hogy a legjobb választások így elsőre.

  2. Fúúú, engem ez a csaj nem annyira érdekel. Megmondom őszintén, szerintem túl van értékelve a csaj.
    Hozzanak több Wolverine filmet, nem tudom mi tart ennyi ideig. 4 évente kapunk egyet. Kb. És azért annyira nem nagy számok, hogy alátámassza ezt az időt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *