2

Goddard rendezi a Baljós Hatost

baljoshatosHa Drew Goddard eddig nem lett volna otthon a Marvel képregények világában, akkor mostanra alaposan kikupálhatta magát a témában. Nemrég kiderült, hogy ő lesz a Fenegyerek (DareDevil) sorozat showrunnere és producere, ráadásul a Pókemberhez kapcsolódó Baljós Hatos (Sinister Six) forgatókönyvével is elfoglalt volt. A Sony elégedett munkájával, ugyanis a Hálószövő ellenségeit csapatba tömörítő film ledirigálását Goddardra bízta. Így vajon lesz-e ideje foglalkozni a Fenegyerekkel?

A Baljós Hatos csapatot a képregényben először Dr. Octopus, Electro, Kraven, Mysterio, Homokember és Keselyű alkották. Egyelőre nem szellőztették meg, hogy mely gonosztevőket fogjuk látni, de A csodálatos Pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) előzetesében láthattunk egy-két érdekességet és feltételezhetjük, hogy Oki doki és Keselyű benne lesz a filmben és valószínűleg Rinót sem hagyják ki.

Goddardnak köszönhető a Ház az erdő mélyén (The Cabin in the Woods), ő adta ki kezei közül a Cloverfield forgatókönyvét, belepiszkált a Z világháborúba (World War Z) és köze volt az Alias, az Angel, a Lost és a Buffy sorozatokhoz.

2 komment

  1. Végül is kell a változatosság, olyat még nem láttunk hogy szupergonoszok gyilkolnak szuperhősöket. Szerintem a film végén a Baljós hatos Pókember levágott fejével fog focizni.

    • Nekem úgy rémlik, mintha lett volna történet is, ahol Norman Osborn volt a szuperbűnözők vezére. Úgy tartotta kordában őket, hogy ha nem engedelmeskedtek, akkor megjárták. Mintha beléjük ültettek volna valamit, ami nagy fájdalmat okozott, ha nem tartották be az utasításokat. Valamiért nem hiszem azt, hogy a Hatos gonoszkodni fog, nem tartom kizártnak, hogy a jó oldalán vetik be erejüket, kényszerűségből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *