5

Stb…

0ap

Bryan Singer fontolóra veszi, hogy az X-Men: Apocalypse-ben szerepeljen-e Árnyék és Gambit. A direktor elmondta, hogy A jövendő múlt napjai forgatókönyvében Árnyék is benne volt, de végül kiírták, mert túl sok lett volna a mutáns.

A NY Daily News megerősítette, hogy a Halálos iramban 7 hátralévő jeleneteit Paul Walker testfelépítéséhez hasonló színészekkel veszik fel és CGI segítségével varázsolják rájuk Walker arcát.

Judd Apatow szerint a Pee-Wee Herman mozifilm megvalósulására egyre nagyobb az esély, úgy gondolja, hogy elég közel van az az idő, amikor végre elkészítheti a produkciót.

Justin Lin dirigálhatja a Time Square thrillert, a történet akkoriban játszódik, amikor a Manhattanben található terület kezdett átalakulni, fontos hellyé válni. Egy fiatalember áll a középpontban, akinek választania kellene: vagy a környék keresztapája mögé áll, aki felnevelte vagy egy volt zsaru mellé, aki megesküdött, hogy megvédi őt bármi áron.

Benjamin Walker, Pierce Brosnan, Kaya Scodelario és Fan Bingbing játsszák a The Moon and the Sun főbb szerepeit. Sean McNamara filmje XIV. Lajos királyról szól, aki a halhatatlanságot keresi, majd elkap egy hableányt és megpróbálja belőle kinyerni életerejét. Ám 18 éves törvénytelen lánya rálel a lényre és összebarátkozik vele.

2015. szeptember 18-án jön az Everest 3D-ben.

Omar Sy leszerződött a Jurassic World-re.

Brian Tyler szerzi a Bosszúállók 2 zenéjét.

Anthonie Mackie benne lesz a Triple Nine-ban.

Két hivatalos kép a Gotham szériából: 1_, 2_

Sokaknak nem tetszik, hogy Rooney Mara fogja megformálni Tigrisliliomot a Joe Wright rendezésében készülő Pán Péter adaptációban. A karakter eredetileg ugyanis indián, Mara meg ugye nem az.

Sorozat lesz a Brian Michael Bendis nevével fémjelzett Powers képregénysorozatból,

Blended karakter poszterek: Drew Barrymore és Adam Sandler.

Craig Viveiros készíthet filmet a Queen and Country képregénysorozatból, amelyben egy angol titkosügynöknő csapatával terroristákra vadászik világszerte. A főszereplő elvileg Ellen Page lesz.

Dakota Johnson lesz Johnny Depp neje a Black Mass filmben.

Jon M. Chu dirigálhatja a 80-as években futott Jem and the Holograms rajzfilmsorozat élőszereplős moziváltozatát.

Fan made poszter a David Fincher-féle Steve Jobs filmhez.

Még egy Godzilla poszter.

Poszter a Rosemary gyermeke sorozatnak.

Törölt jelenet az Amerikai botrányból, Jennifer Lawrence takarítás közben másik számra is énekel.

5 komment

    • Higanyszálat kellett volna kiírni. Így legalább láthattunk volna némi esélyt, hogy később összekapcsolják a Disney/Marvel világgal. Egyébként azt olvastam, hogy a forgatókönyvben eredetileg nem is Higanyszál volt Singeréknél, hanem Buldózer:)

  1. Én is úgy tudom, hogy Buldózer volt alapból benne. DE minek tette bele azt a gyönyörűséget? Alternatív univerzum? Crossover confirmed 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *