2

Sam Raimi lesz a producere a The Last of Us-nak

lastofusSzépen fogyott a Playstation 3-ra kiadott The Last of Us játék. Éppen ezért a Screen Gems – a Resident Evil franchise is nekik köszönhető vagy számlájukra írható-  rástartolt a megfilmesítési jogokra. Bevonták Sam Raimi produkciós cégét, a Ghost House Pictures-t is, Raimi producerként veszi ki a részét a tervezetből. A játék mögött álló Naughty Dog is be fog segíteni a filmbe, leginkább tanácsokat fognak osztogatni.

A túlélőhorror 2033-ban játszódik a posztapokaliptikus Amerikában, zombiszerű lények, kannibálok és barátságtalan bandák hemzsegnek az országban. Joel egy fiatal lányt, Ellie-t próbál eljuttatni egy ellenálláshoz, mert úgy vélik, hogy ő lehet a kulcsa a világot pusztító fertőzésre.

2 komment

  1. Már megint. Hollywood ugyanazt a hibát követi el mint a Heavenly Sword filmnél. A játék maga egy film, a grafikája is majdnem film. Egy élőszereplős film a világon semmilyen téren nem tudná felülmúlni ezt. Azonkívül hogyan óhajtanak egy két órás filmbe belezsúfolni egy 20 órás játékidejű játékot? Ez a film nem más csak idő és pénzpocsékolás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *