2

Carrie Fisher 6 hónapig vesz részt a Star Wars 7 forgatásán?

leiaJelen pillanatban csak találgatni lehet, hogy kik játsszák a következő Star Wars film főbb szerepeit, mostanra gyakorlatilag fél Hollywood szóba jött. Elvileg a régi szereplők is feltűnnek majd, de csak pár perc erejéig. Jim Jeffries komikus egy showműsorban elárulta, hogy Carrie Fisher biztosan ott lesz az újabb filmben.

Fisher a Legit sorozat egyik részében játszhatta el Jeffries ügynökét és a forgatás alatt csacsogta el, hogy úgy áprilistól 6 hónapig Londonban lesz a Star Wars miatt. Erről a színész az Opie and Anthony show-ban mesélt.

Elképzelhető, hogy Fisher csak szeretne közel fél évet eltölteni a munkálatokon, de miután felvették vele a jeleneteket kitessékelik az ajtón. De ha mégis úgy van, ahogy állítja, akkor mégsem csak cameo-ról van szó, Leia hercegnő újra fénysebességre kapcsolva száguldozhat galaxis szerte.

2 komment

  1. Meglepne….szegény már csak egy bolond öregasszony 😀 a TBBT cameo-ja mondjuk hatalmas volt 😀

  2. Minden tiszteletem Carrie Fisheré , meg a régi Star Wars színészgárdáé, tudom hogy legendásak meg minden, legyenek áldottak , csakhogy már vagy túl öregek vagy halottak. Az új Star Warsban nincs keresnivalójuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *