9

Lesz folytatása a Tűzgyűrűnek?

tuzgyuruposzterVajon lesz folytatása a Tűzgyűrűnek? Amerikában piszok nagy bukta lesz, elképzelhető, hogy még a 100 milliót sem lépi át a 190 millió dollárba került sci-fi akció. Elvileg keresztet vethetünk a következő részre, azonban néhány országban várhatóan piszok jól fog teljesíteni a produkció. Az előrejelzések szerint Japánban 70 millió dollárt fog kitermelni, szóval egy igazán ütős nemzetközi szereplés mellett talán a stúdió is bele mer vágni a Tűzgyűrű 2-be.

A forgatókönyvön Travis Beacham dolgozik és van jó néhány ötletük a következő részre. Guillermo del Toro az MTV-nek adott interjút, elmondta, hogy megalkotnák a Gipsy 2.0-át és láthatnánk egy kaiju/jaeger ötvözetet is.

Spoiler: Végül is az óriásrobot ugyan felrobbant, de néhány darabkája nem semmisült meg teljes mértékben.

9 komment

 1. Szerintem nincs szükség folytatásra, a film története lezárult, megvolt a heppiend. Jó volt, de ezen már nincs mit folytatni.

 2. Japánban 70 milla, Kínában is bemutatják, legalább egy százas, és több európai ország is hátravan még…a hétvégi eredményei alapján a 100 milkát simán megcsípi, és hollywood egy ideje nem a belföldi nyereségtől teszi függővé a folytatásokat.Amúgy folytatás szeriontem sem kéne, jó volt, ennyi volt, a buktától anemzetközi siker megmenti a filmet.

 3. Az első rész zárásából adja magát a folytatás.
  Mármint olyan értelmetlenül záródott…
  Legjobb esetben is a földönkívülieknek csak egyetlen városát pusztították el…de 5 perc múlva ennek örömére már nyílhat is az új portál egy másik földönkívüli városból…
  Amúgy látványra jóvolt de a story…
  Annyi logikai buktató és annyi irreális fizika…

 4. Kizárt,hogy lesz folytatás,ahhoz nemzetközi szinten min 400at kéne hoznia,ami szerintem biztosan nem lesz meg.Amerikában sajnos túl nagyot bukott és az amcsi producereknek az a tiszta haszon.amúgy ezt a zöld lámpásnál,john carternél,prince of persianál is eljátszották,még sem lett folytatása egyiknek sem.

 5. Én örülnék egy második résznek, nagyon jó volt a hangulata a filmnek látványra pedig még jobb
  És még ha sokan úgy is vélik, hogy lezárt a story… van még benne bőven egy részre.

 6. Szerintem Amerikában max 90 milla jöhet össze. Nem igazán emlékszem olyan amcsi durva buktára, ami után a stúdió meg merte volna kockáztatni a folytatást. Úgy gondolom, hogy legalább 600 milliót kellene kitermelnie a mozikban, hogy fontolóra vegyék a második részt. A távol-keleti piacról simán jöhet 200, más területekről úgy 150, meg az amcsi 90….de ez még kevés.

 7. Én személy szerint örülnék ha lenne második része mert még vannak lehetőségek a film második észébe. Meg nekem kurvára bejött a film úgy hogy felőlem jöhet a 2. rész. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *