3

Jön a 12 majom sorozat… a SyFy-on

12majomNe, ezt ne!

Tény, hogy a SyFy egykoron tudott korrekt, sőt élvezhető sorozatokat készíteni, ám mostanság igazán csak a gagyifaktort erősítik, de azt erősen. Chuck Roven és Richard Suckle producerek valamiért úgy gondolták, hogy a SyFy lenne a legalkalmasabb arra, hogy a 12 majomból összehozzanak egy szériára valót. Ráadásul ők álltak a Terry Gilliam által rendezett sci-fi mögött is, így pláne érthetetlen a dolog. Terry Matalas és Travis Fickett, a Terra Nova és a Nikita sorozatok írói láttak hozzá a forgatókönyvhöz. Az elképzelések szerint lenne egy 90 perces pilot, majd jöhetne a többi rész.

A filmben 2035-ben az emberiség 99 %-a elhalálozott egy vírusnak köszönhetően, a szálak a 12 majomhoz vezetnek vissza. Bruce Willist küldik vissza a múltba, hogy járjon utána mi okozhatta a vírus elterjedését.

3 komment

  1. Én a Hannibal meg Bates Motel után nem írnám le ezt sem. Amúgy a Syfynak is vannak jó sorozatai, csak nem annyira tömegtermékek ennyi az egész.

  2. Nem lett volna rossz ötlet a sorozat. 1995-ben… vagy akörül… Most már teljesen felesleges ezt a szinte már kult filmet így “megalázni…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *