5

Khadgar és Medivh a Warcraft filmben

warcraftKét év múlva érkezik a Warcraft mozifilm, Duncan Jones rendezheti a produkciót. Túl sok konkrétumot eddig nem lehetett tudni a tervezetről, azonban a Bleeding Cool oldal a következő információk birtokába jutott.

A főhős neve Khadgar lesz, aki Kirin Tor mágusa, Dalaran városállamban él. A történet kezdetén különös bűnesetek ügyében vizsgálódik, amelyek a lakókat félelemmel töltik el. Az ügy szálai a városfalakon kívülre vezetnek, ő pedig bátran elindul, hogy végére járjon az ügynek.

Mentora és egyben mestere Medivh mágus lesz, aki az emberiséget védelmezi a démonok ellen. Johnny Depp nevét pletykálták a karakter kapcsán még régen, de az oldal úgy tudja, hogy nem ő játszhatja a varázslót.

Jelen lesz még Lothar, Azeroth Oroszlánja, a lovag a király seregének a vezére. Bátor, kissé túlságosan is vakmerő. A Király és neje fontos mellékszereplők lesznek, nevüket sajna nem tudni, mindenesetre valószínűleg ismert színészek fogják őket megformálni.

Rengeteg ork felbukkanására számíthatunk, de lesznek törpék, trollok, elfek és lidércek is.

5 komment

  1. Dalaran elég messze van a Keleti Királyságtól, bár a mágus főszereplő érdekes lehet. Kicsit nagy fának tűnik ez a szinopszis, amibe akármilyen balta beletörhet. Az tuti, hogy bluebox lesz az egész film sok száz millió dollárból… még jól is elsülhet.

  2. Nekem várós. Jó kis történetet lehet belőle kihozni. Már, ha nem egy Gyűrűk ura adoptációt akarnak össze hozni. Egy kettő vagy három részes sztorit simán ki lehetne hozni. Egy filmbe túl sok lenne egyszerre.

  3. Könyörgöm hagyják már Depp-et. Lehet hogy jó színész (vagy az volt amíg érdekelte, hogy kit játszik), de már rég nem ér annyit, hogy 50 milliót fizessenek neki.

  4. Olvastama könyvet. Az utolsó Őriző a címe. A Wow történelmében egy nagyon meghatározó eseményről szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *