10

Stb….

0kp

Kate Perry boldogan eljátszaná Rachel szerepét a Szárnyas fejvadász 2-ben, reméli, hogy Ridley Scott fel fogja hívni.

Győzike 45 millió Ft-ot kapott pályázaton, ennyiből készítheti el a roma Rómeó és Júlia filmváltozatát.

Petíció: Feliratos filmeket a mozikba: http://www.peticiok.com/forum/63163

A legjobban kereső színésznők: http://www.forbes.com/sites/dorothypomerantz/2013/07/29/angelina-jolie-tops-our-list-of-hollywoods-highest-paid-actresses/

Johnny Depp azt mondta, hogy közeleg az idő, amikor nyugdíjazza magát.

Fede Alvarez egy sci-fin dolgozik a Media Rights Capitalnál, a Machine története nem ismert.

A Disney Weinsteinékkel közösen készítik el az Artemis Fowl regényfranchise filmváltozatát.

Josh Appelbaum és Andre Nemec írja a Beverly Hills-i zsaru 4 forgatókönyvét.

Showtime: Ruth Wilson és Dominic West lesz a főszereplője a The Affair sorozatnak. Wilson egy férjes asszonyt alakít, aki egy palacsinta étteremben dolgozik, West pedig egy 4 gyermekes apa, aki régi döntéseiről faggatja a nőt. Eva Green és Josh Hartnett aláírtak a Penny Dreadful thrillerre, amely a viktoriánus Londonban fog játszódni. Philip Seymour Hoffman leszerződött a Rending Down szériára, a középpontban egy fickó áll, aki kénytelen szembenézni romlott erkölcsei miatt elkövetett tetteivel, amikor reklámügynökségét valaki más veszi át.

0rw

Lindsay Lohan nevét emlegetik a Live By Night triller főszerepével kapcsolatosan. Rendező Ben Affleck.

David Fincher vágója rendezni fog. Angus Wall kétszeres Oscar-díjas vágó dirigálhatja le az Empire-t, sztori nem ismert, de a Közönséges bűnözők és a Védhetetlen egyvelegeként kell elképzelni a produkciót.

Sigourney Weaver lesz az Árnyvadászok vezetője a Hamuvárosban, a Csontváros folytatásában.

Október elején adják ki a Frászkarika folytatását DVD-n.

Martin Campbell rendezi az Alphát, amiben egy kutyákat kiképző Navy Seal-esnek ki kell szabadítani kollégáját.

Zack Snyder és Frank Miller összedugja a fejét, hogy megvitassák a Superman/Batman filmet.

Helen Hunt dirigálhatja le a Ride-ot, karaktere útra kell, hogy fiát ráterelje a helyes útra, miután tanulás helyett a szörfözéssel foglalkozik.

A Super Trooper 2 marketingjét állná a Fox stúdió, de a büdzsét a Broken Lizardnak kellene előteremtenie. 15 millió kéne, azon gondolkodnak, hogy a Kickstarteren rendeznek gyűjtést.

Alec Badlwin egy interjúban azt mondta, hogy egy gonosztevő eljátszására kérte fel a Marvel, de nemet mondott. Sajnos épp elfoglalt volt, így valaki mást szerződtettek le. Azt nem árulta el, hogy mely szerepről lett volna szó.

Az About Time új előzetese

 

 

The World’s End featurette

 

Ip Man The Final Fight előzetes

 

Fan Made: Tűzgyűrű előzetes klasszikus Godzilla stílusban

10 komment

  1. He, nem akartam bulvározni, de akkor így értelmet nyert a Blikk minapi vezércikke, miszerint újabb két luxus kocsit vásárolt Győzike 😀 😀

    Jahjhaj… Snyder Millertől kér segítséget? Atyaég… veszélyben a Sup/Bat film… 🙁 🙁

    • Nem hinném. Már a bejelentéskor megmondták, hogy ugyan a sztorinak nem sok köze lesz a képregényhez, de a film hangulatban megegyezik majd Miller művéhez. Ráadásul Snyder és Miller jó haverok is. A képregényes anno a Robotzsaru folytatás után teljesen kiábrándult Hollywoodból, mint mondta abszolút kiherélték forgatókönyvét és nem is ment bele, hogy alkotásainak jogait eladja. Majd jött Snyder és meggyőzte, utána meg Rodriguez is bekopogtatott hozzá.
      Pár éve Snyder a Comic-Conon megemlítette, hogy boldogan csinálna filmet Batman öreg napjairól, A sötét lovag visszatérről beszélt, Miller pedig akkor ott volt és azt mondta, hogy neki ezt is megengedné.

      • Na igen, ezt tom, csakhogy azóta Miller olyan mélyrepülésben van, hogy ihaj… asszem a Spiritet ami az ő agyszüleménye, az egyik legrosszabb filmnek tartják 😀
        Szal, nem tom, most egy kicsit elkezdtem aggódni a cucc miatt..

        • Láttam én a Spirit-nél sokkal rosszabb filmet is…
          Amúgy ha jól sejtem, itt Miller “csak” az író és/vagy ötletadó-tanácsadó lenne, Snyder pedig azt bebizonyította, hogy adaptálni nagyon tud. Úgy értem, NAGYON TUD. Én egy csöppet sem félek.

  2. Martin Campbell Alphája jöhet.Szeretem a stílusát.A feliratos film petíció pedig felesleges szerintem,mert eddig az volt a baj,hogy kevés a szinkronizált film a mozikban,most meg az ellenkezője…DVD/BD-n meg lehet mindent nézni felirattal!

  3. Várható volt Johhny nyugdíjazásának gondolata, miután sorra buknak a filmjei. Még ha a pénzt vissza is hozza némelyik, akkor is gyengék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *