0

Heti bemutatók

gru2

Gru 2 (Despicable Me 2): Az Universal tovább folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az IIllumination Entertainmenttel. Gru a minyonokkal neveli a lányokat, de feltűnik az Antigonosz Liga, azzal bízzák meg kopasz hősünket, hogy állítson meg egy bűnözőt.

Női szervek (The Heat): Sandra Bullock és Melissa McCharty főszereplésével készült akció-vígjáték. Előbbi kissé merev zsaru, utóbbi pedig a lazább, de idegesebb rendőr. Együtt kell rács mögé juttatniuk egy kegyetlen drogbanda vezérét. Csak éppen a két nőnek először egymást kell megkedvelnie.

Dal Marionnak (Song for Marion): Angol dráma. Arthur (Terence Stamp) csöppet magának való és mogorva nyugdíjas, akinek egyáltalán nem tetszik, hogy neje a helyi kórus aktív tagja. Végül ő maga is csatlakozik az énekkarhoz.

A lány és a költő (Li and the Poet): Francia-olasz 2011-es dráma. Egy kínai lány Olaszországba emigrál, fiát nem viszi magával, az utazás költségeit pedig le kell dolgoznia. Megismerkedik egy halásszal, aki szintén bevándorló és beszélgetéseik során közelebb kerülnek egymáshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *