10

Nemzetközi bíróságra akarják vinni az Argo-t és más Iránt lejárató hollywoodi filmeket

argoIsabelle Coutant-Peyre ügyvéd és Carlos, a sakál neje azt tervezi, hogy a beperli Hollywoodot, mivel nem reális képet fest Iránról. A hölgy az ISNA hírügynökségnek mondta el, hogy megvédi Iránt Hollywoodtól, amely eltorzítja a valóságot és negatív színben tüntetni fel az országot. Elsődleges célpontja az Argo, Ben Affleck-et és a producereket is a bíróság elé citálná, de ez csak az első lépés. Más produkcióknak is felelni kell, amiért lejáratják Iránt. Ezek között van a 300 fantasy, amiben Leonidasz 300 spártaival harcolt a perzsák ellen, de ők úgy látják, hogy kifejezetten Iránnak akartak ártani a fantasyvel. A listán szerepel az 1991-ben bemutatott A lányom nélkül soha thriller és A pankrátor is.

10 komment

 1. Láttam egy 1955-ös filmet azt is beperelhetnék…pf. Nincs jobb dolguk. Most komolyan a 300?! 😀

 2. Menjen a jó büdös francba egész Irán, még hogy nem valós képet festenek a filmek mi? Mert ott minden szép és jó. A világ egyik pöcegödre az a hely, a körülötte lévőkkel együtt.

 3. vehehehehe – mutasson először a 300-ban már nekem egy Iráni lobogót, vagy iráni harcost…eznagyonhülye:)

 4. Nem festenek valós képet? Hát…nem is dokumentumfilmnek készültek.

  “de ők úgy látják, hogy kifejezetten Iránnak akartak ártani a fantasyvel”

  Jó, hát ennyi erővel mindenbe bele lehet magyarázni…

 5. Rég láttam a Pankrátort és nem ugrik be, hogy abban milyen iráni szál/fikázás van! Valaki segítene?!

  • Utana kellett neznem, azt mondjak, azert, mert az egyik panratort Ayatollah-nak hivtak benne.

   Elmebeteg a no, csak ra kell nezni.
   A Telegraph cikkeben irjak, h nagyon ellentmondasos, az Ordog ugyvedjekent emlegetik, mert haborus bunosok vedelmevel szerzett “hirnevet” maganak. Szep is az ilyen dicsoseg…

 6. ennek a hollywoodi cégek jogiképviselői csak örülnek, hogy van ilyen idióta. Néhány tárgyalást felemészt amíg arról magyaráznak, hogy milyen negatívan befolyásolják Iránt ezek a sztereotípiák. Addig a frissdiplomás újonc valószínűleg kiheveri a lámpalázát a tárgyalóteremben/megtanulja, hogy nem szabad elaludni, és a középső újjunkat mutogatni a felperes felé. Aztán úgyis vége, mert kapásból söprik is le az asztalról, ilyen alapon bármit be lehetne perelni, nem fognak rá precedenst teremteni (nem mintha ennek lenne a legkisebb jogi kapaszkodója is).(a nőt meg valószínűleg addigra Guantanoban vallatják a CIA-sok, hogy milyen kapcsolatban áll az iráni terrorszervezetekkel)

  A pankrátorban pedig Ayatollah van, mint evil-karakter.

 7. Miről beszél ez a hülye???Iránban páros lábbal tiporják az emberi jogokat…..!!!!!!!!!!:((( szánalmas…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *