6

Stb… A tűzgyűrű soundtrack, Lex Luthor, Adore trailer

0pvPaz Vega leszerződött a Kill the Messengerre. Jeremy Renner lesz a  megtörtént esetet feldolgozó film főhőse, a sztori egy újságíróról szól, aki rájött, hogy a CIA fegyvereket csempész a lázadóknak Nicaraguába és kokaint szállít Kaliforniába. Vega egy rács mögött lévő díler barátnője lesz.

Állítólag Armie Hammer Edward Wright-tal kilátogatott az Amerika Kapitány forgatására. A színész és a rendező is cáfolt. De ettől függetlenül ne lepődjön meg senki, ha Hammer lenne Hangya.

Úgy hírlik, hogy Zack Snyder Mark Strongnak adná Lex Luthor szerepét. Strong a Zöld Lámpásban is benne volt, bár alig volt felismerhető a rá pakolt effektek miatt.

Az Argo 2 FB oldalán Hummert keresnek.

Jeff Goldblum és Bill Pullman benne lesz a Függetlenség napja 2-ben. Emmerich reménykedik, hogy Smith rá lehet venni egy cameora.

Jim Carrey nem akarná támogatni, nem reklámozni a Kick-Ass 2-t, mert túl erőszakos. A tavalyi Sandy Hook általános iskolában történt lövöldözés után nem akar egy olyan film mellé állni, ami ennyire erőszakos. Mark Millar nem érti a dolgot, hiszen a forgatókönyvből kiderült, hogy milyen a film. Ugyanakkor Carrey kénytelen promótálni a filmet, mert szerződésében ez benne van.

Adrien Brody, Hayden Christensen, Jordana Brewster és Akon játsszák az American Heist főbb szerepeit, amely egy egykori Steve McQueen film remake-je lesz. Egy frissen szabadul fickót testvére bevon egy bankrablásba.

Channing Tatum a Jupiter Ascendingben egy félig ember-félig farkas hibrid lesz.

Philip Seymour Hoffman játszani fog a Child 44-ben.

Az Empire to Sun szerzi a Dumb és Dumber 3 zenéjét.

A Warner megvette az Encyclopedia Brown könyvfranchise jogait. Ebben egy fotografikus memóriával bíró srác nyomozgatott.

Ron Perlman, Walton Goggins, Kate Walsh, Joseph Morgan és Nicole Badaan vállalták be a Dermaphoriát. Morgan egy vegyészt-kémikust alakít, aki egy laborjában történt robbanás során amnéziába esik. A rendőrök nagyon kíváncsiak, és egy fontos képletnek is eszébe kellene jutnia.

Egy rövidke videó A csodálatos pókember 2 forgatásának 100. napján:

 

The Turning előzetes, 18 rendező dolgozott a filmen, imdb

 

Egy kép a Mutáns Teknősök forgatásáról, ez lesz a titkos búvóhely

 

 

Adore előzetes, korábban Two Mothers néven futott a dráma

 

 

Henry Cavill és Antje Traue Az Acélemberre “gyúr”    

A Percy Jackson 2 következő előzetese  

A tűzgyűrű soundtrackje

6 komment

  1. A Pacific Rim zenéjét nem lehet meghallgatni, közli, hogy ahol én vagyok, ott nem elérhető.

    (Pedig még nem is értem el a Marsot… :D)

  2. Gipsy Danger :DDDDDD

    Channing Tatum a Jupiter Ascendingben egy félig ember-félig farkas hibrid lesz. – Csak idő kérdése volt…

    Strong érdekes választás lenne Luthornak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *