3

Még van esély a Top Gun 2-re

A Top Gun folytatása évek óta a levegőben lóg, Tom Cruise-t érdekelné, akárcsak Jerry Bruckheimert, ráadásul Tony Scott is benne lett volna. A forgatókönyvet Christopher McQuarrie vette kezelésbe, de amikor Scott öngyilkos lett úgy tűnt, hogy a projektet végleg levették napirendről.

Ám Bruckheimer nemrég elmondta, hogy továbbra is van esély a következő rész elkészülése. „Addig nem tesszük félre, amíg Cruise lelkesedése is kitart. Remélhetőleg meg tudjuk csinálni.”

Szóba került A magányos lovas, megemlítette, hogy rettenetesen aggódik és alig várja a bemutatót. Érthető, hogy kissé feszült, hiszen a több, mint 200 millió dolláros westernnel sok gond volt és benne van a pakliban, hogy nagy pofáraesés lesz. A második részről eddig nem gondolkodott el, de a közönség kedvelni fogja a filmet (azaz szép profitot termel), akkor Armie Hammer és Johnny Depp is visszatérhet igazságot osztani.

3 komment

  1. Az a maganyos lovas az totalisan erdektelen nalam meg semmi olyan izelitot nem lattam belole ami egy kicsit is felkeltette volna az erdeklodesemet. john carter 2 lesz

  2. Magányos Lovas… Amikor a paripán lovagol a vonat tetején, az egy az egyben Zorro 2-ből lett átvéve. Azt nem értem, ha már lopnak egy másik filmből, miért sz*r filmtől kell és abból is a legsz*rabb jelenetet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *