5

Mary Jane-t kivágják A csodálatos pókember 2-ből

A csodálatos pókember folytatásában Mary Jane Watson is feltűnt volna, bár csak néhány perc erejéig, túl sokat nem lett volna jelen. A karaktert Shailene Woodley játszotta el, jeleneteit felvették, de ezt a filmben nem fogjuk látni.

Marc Webb rendező ugyanis kihagyja Watsont a filmből, inkább a harmadik részre tartogatják, ahol elvileg amúgy is rengeteg karakter fog feltűnni. Állítólag a Baljós Hatoson kívül bemutatják Venomot és a Fekete Macskát, de bizonyára a stúdiónál is rájönnek, hogy ez így túl sok lesz.

A direktor elmondása szerint nehéz döntés volt Watson kihagyása, de inkább Peter és Gwen kapcsolatára akartak fókuszálni. Természetesen hozzátette, hogy Woodley tehetséges színésznő és jó volt vele dolgozni.  Az EW-nek adott interjúban Woodley azt mondta, hogy eléggé meglepődött, de megérti, hogy így határoztak az alkotók.

A THR azt írja, hogy  harmadik felvonásban valószínűleg már nem Woodley fogja játszani a karaktert, másra bízzák karaktert.

gwen

 

5 komment

  1. Remélem azért ez a sok karakter behozás nem fogja elbaszarintani a folytatást mint annak idején a Pókpofa 3-nál.

    Remélem ELektro lesz itt az igazi főellenfele Pókcsigának.

  2. Nem értem mit kell problémázni azon, hogy sok lesz a karakter, főleg ha “csak” gonoszok. A Pók 3 azért volt rossz, mert rossz volt a forgatókönyvíró és a rendező. Ennyi.
    A Piszkos Tizenkettőnél pl. miért nem panaszkodik senki, hogy 12 címszereplő is van? És akkor még hol van a többi karakter?
    Vagy a szuperhős filmekre egyszerűen csak más szabályok vonatkoznak? Ott ki van kötve, hogy csak a főhősökből lehet sok egyszerre, vagy mi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *