6

LEGO Movie előzetes

Talán régen, amikor a számítógépek nem voltak ennyire elterjedtek és nem lehetett ezernyi csatorna közül választani a tévében nagyobb népszerűségnek örvendett a LEGO. Gyerekkorában valószínűleg mindenki felhúzott egy várat, esetleg egy várost. Azt hiszem, hogy nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a LEGO sosem fog eltűnni, mindig is velünk lesz, csak esetleg a különféle összeilleszthető darabkák mérete változik.

Az elmúlt évek során több, DVD-s animációs film is született LEGO figurákkal, de a Transformers sikere nagyobb lökést adott a mozis tervezetnek. A Warner 2008-ban jelentette be, hogy elkészítik az alkotást és ha már így alakult, a történetet temérdek DC szuperhőssel is telepakolták. 2009-ben Dan és Kevin Hageman látott hozzá a forgatókönyv megírásához. 2010-ben Phil Lord és Chris Miller, a Derült égből fasírt alkotói szerződtek le a rendezői feladatok ellátására, majd Chris McKay is beállt melléjük.

A történet főhőse Emmet, aki egy átlagos építőmunkás, tévesen azt hiszik róla, hogy ő az, aki megmentheti a LEGO világot, ő győzheti le a gonoszt.

 

 

6 komment

  1. Ki nem szereti a Lego-t? Szerintem nincs olyan ember. Reméljük a filmmel is így lesz ez. Bár elsőre kicsit furcsa, ugye nem láttunk még nagyon hasonlót, de reméljük lesz benne annyi potenciál, mint a rendező előző filmjében.

  2. Faja! 🙂 Jó, hogy nem egy féliglegós-féligélőszereplős százszorlátott idétlenkedés, amiben A) egy Adam Sandler-szerűség B) egy tehetségtelen gyerekszínész jön rá, hogy beszélni tud a legóival. Éljen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *