2

Jön a Jákob lajtorjája remake

1990-ben tette le az asztalra Adrian Lyne a zseniális és meglepő csavarral szolgáló Jákob lajtorjája thrillert. Sajnos az LD Entertainment úgy döntött, hogy kellene egy remake, össze is szedték a büdzsét. A forgatókönyv korai vázlatát Jake Wade Wall, az Ismeretlen hívás (When a Stranger Calls) írója vetette papírra. Ezzel túlzottan nem voltak elégedettek, ezért megkérték Jeff Buhlert, hogy dolgozzon még rajta egy kicsit, az úriember korábban az Éjféli etetést (The Midnight Meat Train) körmölte le. A fejesek modernizálják a történetet, a szándékuk az, hogy ne másolják az eredetit, új karaktereket és szituációkat fogunk látni, de az alapfelállás ugyanaz lesz.

Az eredeti filmben Tim Robbins játszotta Jacob Singert, aki a vietnámi háborúból hazatérve rémálmokkal küszködik. A helyzet súlyosbodik, ezért pszichiáterhez fordul. Később találkozik régi bajtársával, aki hasonló cipőben jár, mint ő maga.

2 komment

  1. Miééért? Ne szórakozzanak már, most komolyan. Az eredetinek olyan beteg, de zseniális atmoszférája volt, hogy az valami elképesztő, az egyik legjobb pszichohorror/thriller. Modernizálják a sztorit? Hu el tudom képzelni vietnam helyett irak lesz nagyon kreatív…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *