15

Heti bemutatók

Man-of-Steel

Az Acélember (Man of Steel): A Superman reboot, amelyben Clark Kent megismeri múltját és az emberek mellé áll, majd megküzd Zod tábornokkal. Egyik olvasónk jelezte, hogy feliratosan nem adják, csak szinkronosan, de a Mom Parkban és a Cinema City Debrecenben eredeti nyelven vetítik. Vélemény, iromány néhány napon belül várható.

A búcsúkoncert (A Late Quartet): Yaron Zilberman drámájában egy évek óta nagy együttműködő, együtt zenélő négyes zörren össze egymással, miután kiderül, hogy egyikük beteg és nem biztos, hogy újra ki tud lépni a színpadra.

A védelmi kód (The Number Station): John Cusack alakítja azt a CIA ügynököt, akire felettesei nem tekintenek jó szemmel, de egy fontos megbízatással újra visszanyerheti bizalmukat. Egy kommunikációs központban dolgozó nőt kell megvédenie, bármi áron.

Úgy hívlak: Amore (Scusa ma ti chiamo amore): 2008-as olasz vígjáték, amelyben egy 37 éves reklámszakember elüt egy motoros lányt. Niki nem sérül meg, Alex pedig elviszi őt a gimibe. A férfit teljes mértékben elvarázsolja a lány.

 

15 komment

 1. Man of Steel

  Kicsit felemás érzéseim vannak a filmről,először is egyáltalán nem értek egyet a lehúzó kritikusokkal,hiszen amiket felhoztak negatívumokkal, azok inkább csak szőrszálhasogatások,mint tényleg problémák.Látványos,akciódús,drámai,teljesen hű Nolan nevéhez.Az egy kicsit zavart,hogy néhol a Cgi-on dolgozhattak volna még,meg eléggé rángatták a kamerát is,főleg amikor repült,ott csak elmosódásokat lehetett látni.A másik gondom meg az volt,hogy a végén a nagy harc egy kicsit unalmas lett,de igazából szerintem ez várható volt,mivel papíron halhatatlanok akarják megölni egymást.A zene fenomenális,Cavil jó színész,bár azért beszélhetett volna egy kicsit többet is.A 3D tényleg eléggé semmilyen volt.Nálam 8/10 ,valahogy én éreztem azt az érzést,amit a Dark Knight első nézésekor.

 2. “Egyik olvasónk jelezte, hogy feliratosan nem adják, csak szinkronosan”

  Hát nálunk Békéscsabán feliratosan lesz, eddig nagyon elakartam menni rá de most hogy tudom hogy nem szinkronos már nincs kedvem annyira hozzá. Nem igazán tudom hogy milyen a 3d + felirat párosítás. 🙁

   • A mozi honlapján kérdezte valaki és a mozis manus írta vissza hogy feliratos lesz. Viszont így feldobtad a napom mert holnap megyek megnézni. 🙂

 3. acélember

  Az utóbbi 10-15 év meghatározó sci-fi és képregényfilm jeleneteinek pofátlan koppintásaiban merülnek ki a harcjelenetek…hatalmas csalódás.

 4. Az Acelember letudva. A saját véleményemet írom le. Nekem a képregény adaptáció itt kezdődik. Jobb supermant nem is találhattak volna. A bajom a filmmel csak 1 volt, hogy vége lett. Snyder úrnak az összes supermant vagy akar az összes képregényfilmet. Tudom sok lesz a fanyalgo, de azok találnak maguknak mást. Csak ajánlani tudom

 5. Ma néztem meg moziban, iszonyat jó volt a film, jobb volt mint a Bosszúállók. Végre egy igazi Szupermanus Filmet kaptunk, Azt vártam amit kaptam, ennyi.

 6. Ez teljesen rendben volt, jó story, jó zene, jó színészek. Akció volt dögivel, itt sem lehet ok a panaszra. Szerintem érdemes megnézni, nagyon is. Számomra az ilyen filmeknél van értelme a mozinak. Kitöltötte a teret. A 3D egy fillért nem ér, de sajnos csak úgy adják eredeti nyelven. Amúgy felirat nélkül vetítik, OV, 3D.
  Jöhet a folytatás!!!! 🙂

 7. A búcsúkoncert (A Late Quartet):

  Komorabb, mint a Párdarabja (Quartet), csendes, lassú dráma, alapvetően a színészek viszik el a hátukon. Walken zseniális, de PSH, Keener és a negyedik tag is felnő hozzá. Beethoven op. 131-es kvartettje pedig katartikus, főleg úgy, ahogy előadják a végén.

 8. Ez az acelember szerintem…hogy is mondjam…szar volt. A varakozaskoz, elvarasokhoz kepest mindenkepp.

 9. Acélember nálam abszolút hozta az elvárt szintet, voltak benne hülyeségek, kiemelten a végén lévő “titkos személyazonosság” részen szakadtam a röhögéstől, nomeg szerintem ebben a Superman moziban láthattuk a legbutább Jonathan Kentet is. Ennek ellenére epikus, drámai és szórakoztató, főleg az akciójelenetei. Olyan film, mint amit Superman megérdemel.

 10. Tegnap én is megnéztem… nagyon jó film. Az eleje picit összekapottnak tűnik, de egyébként nagyon pöpec… vasárnap újranézem. Aki teheti nézze meg. Az meg felháborító, hogy nincs feliratos vetítés… a szinkron nem rossz, de meg se közelíti az eredeti hangokat. (Amiket a trailerekből hallottam.)

  • angolul neztem. crowe hangjatol a hideg razott de a tobbi az semmi. costner tipikus amerikai

   • Én még Zod tábornok (Michael Shannon) hangjára lennék nagyon kíváncsi. Az nagyon kajak volt az összes trailerben. 🙂

 11. Estére megpróbálom összehozni az irományom, ha lehet akkor írja le mindenki véleményét a filmről. Köszönöm:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *