6

Heti bemutatók

nowyouseeme

Szemfényvesztők (Now You See Me): Louis Leterrier filmjében néhány bűvész előadásaik alatt rámolnak ki pénzintézeteket. De vajon hogy csinálják? A rendőrség nem tud rájönni és egy szakember segítségét kérik.

Utórengés (Aftershock): Néhány turista Chilében kóstolgatná a borokat és bulizna, ám egy hatalmas földrengés véget vet a partihangulatnak. Hullák és vér mindenütt, a káoszban a közeli börtönből is kereket oldanak a rabok.

A kolónia (The Colony): Beköszönt az új jégkorszak, az emberek a föld alatt próbálják túlélni a dermesztő hideget. A Hetes Kolónia összeköttetésben áll az Ötös Kolóniával, azonban elveszítik velük a kapcsolatot. Néhányan megpróbálják kideríteni, hogy mi történhetett.

Gyakornokok (The Internship): Vince Vaughn és Owen Wilson két utazó eladóügynököt játszik, akiket kivágnak állásukból. Rádöbbennek, hogy eljárt felettük az idő, az internet korszakában már minden máshogy megy, mint régen. Muszáj fejlődniük és tanulniuk, de ami a legfontosabb: ki kell tapasztalniuk a Google-t.

Téged akarlak! (Tengo ganas de ti): A felhők fölött 3 méterrel tiniknek szóló romantikus film folytatása. Hache Londonba utazik, majd néhány év múlva hazatér, szomorúan látja, hogy szereleme, Babi új életet kezdett. Hache talál más nőt, ám amikor újra találkozik Babival érzelmei összekuszálódnak.

Az igaz szerelem receptje (Små citroner gula): Svéd romantikus film, Agnes szakácsként dolgozik, kedveli munkáját, hiszen szeret főzni. Ám amikor elveszíti állását kapóra jön számára, hogy egyik ismerőse éttermet nyit.

A.C.A.B. – Minden zsaru rohadék (A.C.A.B.: All Cops Are Bastards): Francia-olasz produkció. Nehéz az élete a rohamrendőröknek, mindenki balhés alak rájuk utazik, ráadásul az ügyészség is folyamatosan nyomon követi őket, vizsgálódnak, hogy betartják-e a törvényt.

 

6 komment

    • Légyszi mond már meg,hogy miért volt az a film agyba főbe reklámozva,miközben egy gagyi b-kategóriás gagyiságnak néz ki?Sőt még jobb kérdés,hogy egyáltalán ezt miért kellett bemutatni?Csak azért mert van benne egy magyar színész?:O

      • Osvárt Andrea miatt?:) Úgy tűnik, ráadásul a plakáton ő is ordít. Nekem egy az egyben Hostel koppintásnak tűnt, lehet, hogy talán a film itthon nagy siker volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *