3

Arnold Schwarzenegger zombifilmben

Lehet, hogy Arnold Schwarzenegger izmai már nem olyan sziklakemények, mint régen, de ettől függetlenül könnyedén leabálhat még pár tucat zombit. És ezt meg is teszi, bár a Maggie címre hallgató produkció sokkal inkább lesz dráma, mint akció vagy horror.

A történet szerint egy szörnyű vírus üti fel a fejét, amely az embereket élőholttá, húsevő zombivá változtatja. Egy farmer lánya is elkapja a fertőzést, az átváltozási folyamat esetében lassú, fél évet vesz igénybe. Láthatjuk, hogy az eset hogyan hat a családra, miképp próbáljál feldolgozni az elkerülhetetlent. Schwarzenegger a lány édesapját játszhatja. Legutóbb Chloe Moretz neve keringett a film körül, de végül lelépett.

A forgatókönyvet John Scott írta, 2011-ben helyet kapott a Black Listen, ami azt jelenti, hogy remek történetet vetett papírra. A rendezői székben Henry Hobson reklámfilmes ülhet, ő egyébként title designer-ként dolgozott Rango animációs filmnél, a Rossz tanár vígjátékánál és a Frászkarika horrornál. Mellesleg a NASA-nál dolgozik műholdas irányítórendszerek programozójaként. A forgatás ősszel veszi kezdetét, Schwarzenegger producerként is rajta tartja a szemét a projekten.

3 komment

  1. Kicsit unalmas már,hogy csatlakozott jópár filmhez,de valahogy egyik sem készül,ami meg már kész van, azt meg tologatják…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *