1

Stb…

Akira Takarada a Godzilla forgatásán. Ő volt a főszereplője az 1954-es filmnek.

A GK Films régóta tervezgeti a Tomb Raider rebootot, a megvalósulás érdekében összefogott az MGM-mel.

Hozzáláttak a Monsters folytatásához, a Monsters: Dark Continenthez. Gareth Edwards a Godzillát készíti, Tom Green foglalta el a rendezői széket.

A Laggies-ben Anne Hathway kezét megkérik, de válasz helyett egy hétre elutazik a Chloe Moretz által játszott testvéréhez.

Georges St-Pierre UFC világbajnok Batrocot fogja játszani az Amerika Kapitány második részében. Batroc egy elvek szerint élő tolvaj.

JK Simmons és Chris Elliot is benne lesz Marc Lawrence most még cím nélküli romkomjában, amelyben Hugh Grant és Marisa Tomei lesznek a főbb szereplők.

A Paramount szerezte meg Jeff VanderMeer sci-fi regénytrilógiájának a jogait. Adott egy kormány által eltitkolt környezeti katasztrófa sújtotta hely, ahol valami történik, de senki nem tudja, hogy micsoda. 11 expedíciót indítottak az Area X-be, de most elindul a 12. is, amely úgy tűnik válaszokkal fog hazatérni.

Olatunde Osunsanmi rendezi az Edent, amelyben egy család megpróbál olyan területre jutni, amelyet még nem szálltak meg az űrlények.

Adam Sandler és Drew Barrymore lesznek a Blended főszereplői. Egyedülálló szülőket alakítanak, akik egy afrikai vakáció alatt szépen összejönnek.

Danny Trejo megcsinálja a Bad Ass folytatását.

Liam és Chris után testvérük, Luke Hemsworth is kipróbálja magát a filmszakmában, eddig csak sorozatozott. A The Reckoning thrillerben két nyomozó egy gyilkosság helyszínén talált felvétel alapján megpróbálja megtalálni a videót készítő tiniket, mivel ők tudhatják, hogy ki követte el a szörnyű tettet.

Mark Millar The Secret Service képregényéből az Universalnál születhetett volna film, de a jogok átkerültek a Foxhoz.

Charlize Theron leszerződött egy most még cím nélküli thrillerre. A Paramountnál készülő film néhány korrupt zsaruról fog szólni.

Patrick Wilson egy nagymenő üzletembert alakíthat a North of Hellben, de azt senki nem tudja, hogy a Katherine Heigl által játszott felesége irányítja őt.

Újabb szám a Feledés soundtrackjéről

 

Horrorra akadva 5 tv spot

 

Down The Shore poszter

downtheshore

 

Monsters University tv spot

Epic poszter

Egy komment

  1. BAD ASS 2! Ez az! Nap legjobb híre.

    Az eredeti Godzillát nem tudtam beszerezni sajnos, csak a Godzilla a Mechagodzilla ellent. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *