16

Stb…

0sent

Bryan Singer elmondta, hogy az X-Men: Days of Future Pastban lesznek CGI karakterek is, azaz valószínűleg az Őrrobotokat keltik életre ezzel a technológiával.

Egy nagyon ráérő asztrofizikus kiszámolta, hogy Thor pörölye 4,5 kvadrillió font súlyú lehet.

Napvilágot látott egy olyan pletyka, miszerint a Warner Ben Afflecket akarja Batman szerepére az Igazság Ligájára, és egyúttal bele szeretnék ültetni a Liga rendezői székébe is.

Pierce Brosnan lesz a főszereplője a Twelve thrillernek, amiben egy félkatonai szervezet megbízásából kinyír 12 embert. Elkapják, lecsukják, a sitten töltött évek alatt nehezen tudja feldolgozni tettét, elhatározza, ha kiszabadul bosszút áll egykori munkaadóin.

Jesse Eisenberg, Diane Kruger és Emile Hirsch szerződött le a 40-es években játszódó Midnight Runra, a drámát Chris Eigman rendezi. Két friss diplomást beszervez a kormány és Új-Mexikóba küldik őket, ahol éppen egy szigorúan titkos kísérlet folyik.

Bruce Willis azt mondja, hogy lesz Die Hard 6.

Kristen Stewart és Elizabeth Banks fellépdelt a The Big Shoe fedélzetére. A főszereplő Jim Sturgess lesz, múzsáját Stewart játssza, pszichológusát Banks alakítja.

Barry Sonnenfeld rendezi a Beverly Hills-i zsaru sorozat első részét.

Lauren Graham, Joel McHale és Robin Williams az A Friggin Chrismas Miracle vígjátékban. McHale karaktere karácsony reggelén próbál ajándékot venni édesapjának.

Jennifer Aniston leszerződött a She’s Funny That Way vígjátékra, Noah Baumbach készíti a filmet.

Steve Knight megírta a Locke forgatókönyvét, a rendezői teendőket is ellátja, a produkcióhoz megnyerték Tom Hardy-t. A történet real time-ban lesz elmesélve. Adva lesz egy fickó, akinek mindene megvan, majd kap egy telefonhívást, ami után élete legfontosabb döntését kell meghoznia.

Dakota Johnson is benne lesz a Need for Speed filmben.

Melissa McCharty rendezi a Tammy-t, ő is lesz a főszereplő. Egy gyorsétterem dolgozóját alakítja, aki egy nap rádöbben, hogy élete darabokra hullott. Majd nagyszájú nagynénjéhez utazik Mount Rushmore-ba.

Saoirse Ronan játszani fog a How to Catch a Monsterben.

Douglas Booth bekerült a Jupiter Ascending stábjába.

Jason Bateman leszerződött a This is Where I Leave You-ba.

Olympus Has Fallen poszterek:

Kép a Drinkin Buddiesból

drinkingbuddies

Hivatalos kép a Behind the Candelabraból

Oscar promó, MacFarlane ezúttal a Mátrixban nyomja

16 komment

 1. ez a számolás Thor pörölyével hogy jött ki?

  ha ilyen nagy lenne a súlya, akkor Thor fel tudna emelni bármit..

  nem? 4.5 kvadrillió??? az mennyi? ennyi erővel Thor fel tudna emelni egy felhőkarcolót is..

  a pörölynek nem súlya, hanem mágikus ereje van, ezért tudja csak Thor használni

  vagy most mi van?

 2. Thor kalapácsának egy egyszerű mágikus tulajdonsága van: csak a gazdája tudja felemelni, ez pedig nem más, mint Odin, aki aztán átruházta a tulajdonjogát fiára, Thorra. A kalapács súlya és tömege egyszerűen nem mérhető egzakt módon. Ez egy varázstárgy, és kész.

  Ha valóban olyan brutálisan nagy lenne a súlya, akkor a Helibázis lezuhanna a földre, amikor Thor odamegy. Nem beszélve még hatszáz más esetről. Ilyen súly alatt a Föld is beroppanna. Továbbá, ha Thor képes ilyen erőt kifejteni, hogy csak úgy pörget egy ilyen súlyú tárgyat, akkor miért nem bír el bunyóban bárkivel? Amikor Vasemberhez hozzávágta a kalapácsot, szegény Tony-nak molekulákra kellett volna robbannia…

 3. “Bruce Willis azt mondja, hogy lesz Die Hard 6.”
  A magyar forgalmazók szerintem most követnek el harakirit. Mi lesz a magyar címe. Sosemsemmisemolyandrága, mint az életed? 😀

 4. Micsoda? Beverly Hillsi zsaru??? Nemár, hogy ebből is remake lesz! Az a film EddieMurphyre lett rászabva anno!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *