10

Han Solo majdnem benne volt a Sithek bosszújában

Anno  zöld vászon előtt állva George Lucasnak eszébe ötlött, hogy talán Han Solo is helyet kaphatna a Sith-ek bosszújában. A karakter 10 éves lett volna, a tervek szerint a Kashyyyk-on zajló ütközet előtt bukkant volna fel, aki segített volna Grievous tábornok helyzetének bemérésében.

Iain McCaig concept artist beszélt arról, hogy ugyan a végső forgatókönyvből kimaradt, de nekik  azt mondták, hogy Han Solo is ott lesz a Kashyyyk-on, ahol a srácot Csubakka neveli. Még rajz is készült róla, hogy miképp nézzen ki.

solo solo2

 

10 komment

 1. az a furcsa, hogy olyan jó ötleteik vannak mindig a rendezőknek, de valahogy sose rakják bele őket a filmekbe…

  ez is tök vagány lett volna

 2. Én ezt már olvastam valahol úgy kb 2 éve. (Furcsa, hogy a comicbookmovie.com meg más filmekkel kapcsolatos oldalak csak most reagálnak)
  De azért tényleg nagy kár érte, hogy nem tették bele :/

 3. Hát szerintem jobb, hogy nem tették bele. Gondoljatok bele… Van egy gyereketek, akit felneveltek, és aztán ő lesz a főnökötök? Elég érdekes… Persze bele tehették volna, csak ne Csubi nevelje.

 4. A klónok támadása után gondoltam, hogy beleteszik Han Solot legalább 1 jelenet erejéig, aztán mégse, pedig teljesen passzolt volna a filmhez.

 5. Lehet hogy érezték hogy ez már túlzás. Abban a messzi-messzi galaxisban mindenki ismeri egymást, és mindenki valakije a másiknak, mintha legalábbis Monoron játszódna a történet.

 6. hala az egnek hogy kimaradt. latom senki nem emlexik az eredeti sztorira, de attol meg eszement logikai bakugras lett volna hogy Csubi neveli. Csubakkat a Falconnal egyutt nyerte el Landotol egy kartya partin, konyorgom…

  • Sajnos Te is rosszul emlékszel. Csubakkát már a falcon elnyerése előttparti ismerte.
   Csubakka rabszolga volt akinek Han mentette meg az életét amikor még birodalmi katonatiszt volt. Ezért hálából tartozik neki Csubakka és egész életében mellette marad hogy megvédje, így adózik neki, ez a vukiknál szokás. Hannak pedig ezért kellett távoznia a birodalmi flottától és így lett kívülálló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *