5

Egyre biztosabb az Argo 2

Az Argo 2 facebook oldalán a következőt osztották meg: Egyre inkább úgy fest hogy idén forog az ARGO2. A jogi akadályokat jóformán megoldottuk és a Nemzeti Filmalap is szeret minket! Persze ez akkor lesz 100% ha minden alá van írva.

A Filmszakmai Döntőbizottság a forgatókönyv/filmterv-fejlesztés célú pályázaton korábban támogatást nyert forgatókönyv végső verzióját elfogadta.

5 komment

  1. Hollywoodi recept: Kell hozzá egy jó rendező, és egy sikeres film ami sok bevételt termel, majd ezeket vegyítjük, és jöhetnek a folytatások: 2,3,4. rész, és amikor már elég sok bőrt lehúztunk a szerencsétlen rókáról, akkor élve (vagy holtan..) feldaraboljuk, ekkor születik meg az 5. rész, és tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!

  2. Szerintem az Argo üdítően jó magyar film lett, kíváncsian várom a folytatást/prequelt vagy bánomisén.

  3. Szerintem nem kell neki második rész. Minek? Bár az Üvegtigrisnek sem kellett volna a 3. felvonás, mégis lett. Pénz beszél… 🙁

  4. Már az első is csak egy gyenge Guy Ritchie utánérzés volt, amit legfeljebb akkor lehet jónak mondani, ha az ember nem ismeri azokat a filmeket, ahonnan Árpa másolt (Pl. Snatch).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *