0

Indie előzetesek

Greetings from Tim Buckley

Jeff Buckley (Penn Badgley) csak egy Los Angeles-i zenész, amikor meghívják, hogy vegyen részt egy emlékkoncerten az elhunyt apja, Tim Buckley tiszteletére. Jeffnek meg kell bírkóznia a kétségeivel, és az apja hagyatékával, akit egyáltalán nem ismert. A történet párhuzamosan játszódik 1966-ban és ’91-ben, és érzékenyen térképezi fel egy apa és fia összefonódó életútját, akik mindketten a saját generációjuk egyik legkedveltebb énekes-írói voltak.

Up There

Egy újabb brit feket vígjáték Zam Salim első egészestés rendezése. Martin halott, és az a munkája, hogy friss lelkeket üdvözöljön a túlvilágon, és egyetlen vágya, hogy feljusson “oda”. Az ötlet nem eredeti, a Dead Like Me TV sorozatra hajaz igen erősen, de talán elég benne a brit humor és báj, hogy nézős legyen.

Brooklyn Brothers Beat the Best

Ryan O’Nan filmjében egy énekes-író összeáll egy zenész forradalmárral, feltehetően hogy megverjék a legjobbat. Az előzetes alapján egy mumblecore film ami túl komolyan veszi magát, de a rövid jelenet alapján van bene humor, sőt önirónia. Fesztiválokon már tavaly játszották de csak most fog amerikai mozikba kerülni szélesebb terjesztésben.

the-brooklyn-brothers-beat-the-best.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *